Voorzitter Galatasaray: "Doel is om de Champions League beker te winnen"


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"De winterse transferperiode is altijd een moeilijke transferperiode. Hier heb je meestal spelers die ongelukkig zijn bij hun eigen elftal of niet meer gewild zijn door hun elftal. Je kunt geen spelers halen die het goed doen bij hun club. Toch is onze scout afdeling goed bezig om de juiste spelers op te sporen. Onze supporters zijn boos op ons, dus wij moeten dit keer goed werk leveren. We hebben geleerd van onze fouten. Woensdag spelen wij tegen Schalke 04. Ons doel is om kampioen te worden in de Champions League. Ik praat niet over dit seizoen, maar ons doel en strategie is om de Champions League beker te winnen."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen