Cocu: "Ik heb een plan en wij gaan winnen van Galatasaray"


acozd
Trainer Phillip Cocu blijft met Fenerbahçe moeizaam presteren in de Turkse competitie.
Fenerbahçe won ruim een maand geleden in de Süper Lig voor de tweede en tot dusver laatste keer. Daarna leverden de vier competitieduels slechts drie punten op. Begin deze maand won de dolende ploeg van Cocu nog wel van Spartak Trnava in de Europa League. 
Fenerbahçe staat na negen duels op de vijftiende plek, net boven de degradatiestreep, met negen punten. Cocu na het duel tegen Sivasspor(0-0)
 
“Ik wil geen zwarte pagina toevoegen aan mijn carrière en daarom vraag ik nog tijd van Fenerbahce-supporters. Ik heb de supporters echt pijn gedaan. We gaan winnen van Ankaragucu en voor het uitduel tegen Galatasaray heb ik een plan. Wij gaan winnen van hun, waarbij we daarna een reeks gaan pakken in de Super Lig,” aldus Philip Cocu tegenover Turkse pers.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen