Muslera: “Dit soort punten maakt een club kampioen”


muslera
Muslera, de keeper van Galatasaray heeft na de wedstrijd tegen Bursaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“De vroege blessures hebben ons spel geraakt. Onze trainer heeft zelfs tijdens rust gezegd dat hij jaren in dit vak zit, maar nooit zoiets heeft meegemaakt en nooit drie spelers vanwege blessures in een helft heeft moeten wisselen. Wij hebben buiten de penalty geen kansen weggeven aan Bursaspor. Wij hebben ook kansen gehad, maar wat er ook is gebeurd, 1 punt is 1 punt. Dit soort punten maakt een club aan het einde van een seizoen kampioen. Na al die blessures is 1 punt echt niet slecht.”
 
Galatasaray heeft vrijdagavond 1-1 gelijkgespeeld tegen Bursaspor. Drie spelers van Galatasaray zijn in de eerste helft geblesseerd geraakt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen