Droomtransfer lonkt voor Kanon: hoog op lijst van Galatasaray


avoor
ADO Den Haag-verdediger Wilfried Kanon mag dromen van een transfer naar Galatasaray.
De Turkse topclub heeft belangstelling voor de Ivoriaan en overweegt in januari een bod op hem uit te brengen. Dat schrijft de Turkse pers vandaag. 
 
Fatih Terim wil tijdens de winterse transferperiode graag zijn achterhoede versterken. De 25-jarige Kanon staat hoog op de shopping list van de “Leeuwen”, weet Turkse media. 
 
Eerder dit jaar signeerde Kanon een nieuw, vierjarig contract bij Den Haag. De international ligt tot de zomer van 2022 vast. ADO kan dus een behoorlijke transfersom vragen voor de oud-speler van ASC Corona en Gloria Bistrița. Kanon is bezig aan zijn vijfde jaar in Den Haag. 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen