Galatasaray moet toch vrezen voor FFP-straf: "Verschil van 25 miljoen euro in heronderzoek"


uefeed
Galatasaray krijgt misschien toch een straf van de UEFA voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels. Onderzocht wordt of de transfers van spelers wel voldoen aan de regels van Financial Fair Play.

De Europese voetbalbond UEFA stelt een heronderzoek in naar de financiële huishouding van Galatasaray. Volgens de UEFA kloppen de cijfers niet en is er een verschil van 25 miljoen euro meer aan uitgaven. Er zou dus degelijk gesjoemeld zijn met de cijfers. Aldus de Turkse sportkrant Sporx vandaag.
 
De vraag is de regels van Financial Fair Play (FFP) wel worden nageleefd. In het heronderzoek wordt bekeken of de club zich houdt aan de eis om zich niet te diep in de schulden te steken.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen