Zijn Arda Turan en Emre Belözoğlu lid van terreurorganisatie FETÖ?


ardaemre
De Ministerie van Justitie in Turkije is een onderzoek gestart naar Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk en Bülent Korkmaz.
Na het onderzoek moet blijken of deze heren banden hebben met de FETÖ terreurorganisatie. Althans, dat meldt de Turkse krant Vatan. Men vraagt zich af of deze heren lid zijn (of geweest) van deze vereniging en/of ze vrijwillig hulp bieden (of hebben geboden).
 
Enkele maanden terug werd er een rechtszaak voor 22,5 jaar gevangenisstraf gestart voor deze voetballers: Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül en Ömer Çatkıç.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen