Inter stuurt scouts naar Istanbul: Ozan Kabak in de belangstelling


akabak
Scouts van Inter zijn aandachtig toeschouwer tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Galatasaray en Schalke 04. Er komt liefst 1 speler in actie die op interesse van de Italianen kan rekenen.

Dat meldt Italiaanse media althans. Het is geen verrassing dat Inter de 18-jarige verdediger wil bekijken. Onlangs was Javier Zanetti in gesprek met het bestuur van Galatasaray in Istanbul om Ozan Kabak. De Turkse verdediger prijkt ook hoog op het verlanglijstje van diverse Europese grootmachten en moet al 10 miljoen euro opleveren.
 
Volgens de media gaan de scouts van Inter Ozan volgen en verwacht wordt dat de jonge verdediger in de winterstop naar Milaan gaat verkassen.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen