'Galatasaray bereikt akkoord met Everton om Niasse'


aniso
Galatasaray maakt werk van de komst van Oumar Niasse, zo melden diverse Engelse media en Daily Mail vandaag. 

De club uit Istanbul heeft een akkoord bereikt met de Engelse club Everton. De regerend landskampioen van Turkije wil de aanvaller de rest van het seizoen huren en daarna eventueel een optie tot koop van 8 miljoen euro lichten.
 
Althans, dat meldt Daily Mail. Hiervoor is de Turkse topclub bereid om 2 miljoen euro te betalen aan de Engelse club. Als er een akkoord wordt bereikt kan Oumar Niasse 3 miljoen euro verdienen bij Galatasaray.
 
De Senegalese aanvaller heeft afgelopen seizoen in 16 wedstrijden 9 goals en 3 assists gemaakt. Dit seizoen krijgt hij amper speelminuten en is hij de derde spits bij Everton. Hij heeft ook een doorlopend contract tot 2020 bij Everton.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen