Fatih Terim: Contractverlenging Galatasaray of bondscoach van het Turks elftal?


fatihterimneutraal
Galatasaray mag Fatih Terim zeer dankbaar zijn, want de Turkse toptrainer heeft maar liefst 17 bekers gewonnen voor zijn geliefde club.
In totaal werd Fatih Terim 7 keer kampioen in de Turkse competitie en de 8ste lijkt onderweg. Toch loopt het contract van Terim af in de zomer van 2019. Voorzitter Mustafa Cengiz blijft tot medio 2021 aan het roer bij Galatasaray en wil Terim een 2-jarig contract aanbieden. 
 
Ook gaan er geruchten rond dat Fatih Terim weer de bondscoach van Turkije wil worden. Fatih Terim werd afgelopen jaar na een vechtpartij ontslagen door de Turkse voetbalbond.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen