Voorzitter Galatasaray: “Ik hoop niet dat wij tegen een zwerm vogels botsen”

mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Mustafa Cengiz:
“Wij hebben een gesprek met UEFA. Er zijn twee afdelingen. De een is de tuchtcommissie. De andere is de rechtencommissie. De rechters van die afdeling willen dat de UEFA ons opnieuw gaat beoordelen. Dus de zaak wordt heropend. Zij hebben de rechten om een club uit te sluiten van Europees voetbal. UEFA heeft ons geholpen. Wij gaan dus met UEFA de gesprekken opnieuw starten en kijken hoe de stand van zaken zijn. Ik hoop dat wij deze periode zonder haarscheuren afronden. Galatasaray heeft deze periode al eerder met bewijsmateriaal en cijfers goed afgerond en niet met mondelinge akkoorden. Wij zijn net een stijgende vliegtuig. Ik hoop niet dat wij tegen een zwerm vogels botsen.”
 
Journalist:
“Bedoeld u hiermee Besiktas en Fenerbahçe?”
 
Mustafa Cengiz:
De afgelopen 6 maanden hebben 4.300 mensen een bezwaarschrift ingediend bij de UEFA. Dit is niet afkomstig van een club. Het zijn allemaal individuen. Zij zeggen dat Galatasaray, toen Fenerbahçe werd beschuldigd met matchfixing bij de UEFA ook een bezwaarschrift had ingediend. Dit soort acties raken de Europeanen, maar niet 100%. Als je eerlijk bent en met echte cijfers komt, kan er niets verkeerds gaan.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (13) 


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5
+2

Galatasaray had ook een bezwaarschrift ingediend toen der tijd.


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Geloof je al die onzin?


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

Je moet die Emre niet serieus nemen, gelooft de ene naar de andere Fener twitter accounts, jongen leid aan een stoornis in zijn brein.+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5
+1

@Sebastian

Hahahaha, Aksaray hater is er weer. Ik heb geen eens Twitter trouwens, maar je praat toch alleen maar bullshit.

Ik weet niet welke Aksarayli je genaaid heeft, maar dat moest vast diep zijn geweest zonder vaseline. Kan je nog wel zitten jongen?

@Messi10

Ik geloof best dat het bestuur van Gs na zo’n mislukt seizoen zoiets heeft gedaan. Maar ik heb het al achter me gelaten, het maakt niks meer uit.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Unal Aysal was een vos. Hij heeft dit gedaan en gezien zijn uitspraken geen spijt aan gehad. Niet dat het blijvend heeft geholpen maar een dolk is in onze rug gestoken.

Fener yapsa ağlarlar.


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Ze proberen ons tegen elkaar op te zetten. Doen ze altijd in turkije. Die media is vies.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Dat is eerlijk gezegd niet zo moeilijk. Toen Skywalker reageerde over een aantal punten werd je zwaar hysterisch. Jij niet alleen, ook de anderen. Toen Furkan kwam maakte hij ruzie met bijna elke GSli en ook met jou.


Kaniniz bozuk napalim


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Skywalker praatte constant onzin


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Eerste keer dat dit werd vermeld was het zogenaamd propaganda. Nu praat heer Mustafa er zelf ook over. Kijken wat onze Franse medelid hiervan vind...

Persoonlijk kijk ik niet uit op een ban voor GS...

1. Ik wil geen Trabzonspor in Europa of Akbil in CL.

2. Geen Europa betekend meer kans op nieuwe titel.

Had Mustafa Django... utandirma bizi...


+: 522
-: 0
R: 1979
Level 5

Dat je in Turkije geholpen wordt betekend nog niet dat je in Europa ook geholpen gaat worden. regels zijn regels.+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6
+1

Geholpen? Niet zo schijnheilig doen joh.


+: 1771
-: 0
R: 5948
Level 5
+1

Ik hoop niet dat Gs weer uitgesloten wordt voor Europa.. Daar heeft niemand wat aan..

Aan de andere kant moet dit wanbeleid niet leiden tot oneerlijke concurrentie, want eigenlijk had Gs voorafgaand aan vorig seizoen dezelfde problemen en hebben ze toch met geld zitten smijten en laten zien dat ze de Uefa totaal niet serieus nemen..

Gs heeft niet voor niets in paniek Gomis op het laatste moment verkocht.. Waar rook is is vuur en er hangt al heel lang rook boven TT stadyumu


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

GS heeft van de drie minste schulden. Komt ook dat ze wat vastgoed hebben verpatst. Heel slim maar als ze nog roekeloos doorgaan maken ze 2016 weer mee. Fener en BJK daarentegen hebben niks verkocht. Minder slim... Fener kan nog niks verkopen maar BJK daarentegen kan mss dat Fulya gedoe verkopen. Dan zijn de 3 clubs in evenwicht.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen