Voorzitter Galatasaray: “Ik hoop niet dat wij tegen een zwerm vogels botsen”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Mustafa Cengiz:
“Wij hebben een gesprek met UEFA. Er zijn twee afdelingen. De een is de tuchtcommissie. De andere is de rechtencommissie. De rechters van die afdeling willen dat de UEFA ons opnieuw gaat beoordelen. Dus de zaak wordt heropend. Zij hebben de rechten om een club uit te sluiten van Europees voetbal. UEFA heeft ons geholpen. Wij gaan dus met UEFA de gesprekken opnieuw starten en kijken hoe de stand van zaken zijn. Ik hoop dat wij deze periode zonder haarscheuren afronden. Galatasaray heeft deze periode al eerder met bewijsmateriaal en cijfers goed afgerond en niet met mondelinge akkoorden. Wij zijn net een stijgende vliegtuig. Ik hoop niet dat wij tegen een zwerm vogels botsen.”
 
Journalist:
“Bedoeld u hiermee Besiktas en Fenerbahçe?”
 
Mustafa Cengiz:
De afgelopen 6 maanden hebben 4.300 mensen een bezwaarschrift ingediend bij de UEFA. Dit is niet afkomstig van een club. Het zijn allemaal individuen. Zij zeggen dat Galatasaray, toen Fenerbahçe werd beschuldigd met matchfixing bij de UEFA ook een bezwaarschrift had ingediend. Dit soort acties raken de Europeanen, maar niet 100%. Als je eerlijk bent en met echte cijfers komt, kan er niets verkeerds gaan.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen