Officieel: Schuldenpost Galatasaray bedraagt 385 miljoen euro!

agalt
Galatasaray heeft woensdagmiddag een board overleg gehad.

Tijdens het overleg zijn belangrijke uitspraken gedaan en één hiervan zijn de schulden. Er werd bekendgemaakt dat Galatasaray op 10 oktober 2018 een schuldenpost van 2,689 miljard TL(385 miljoen euro)had. 
 
Inkomsten bedraagt 1,4 miljard TL(200 miljoen euro) - schuld van 2,6 miljard TL(385 miljoen euro), blijft er 1,2 miljard TL (185 miljoen euro)schuld over.
 
Tijdens de periode tussen 1 januari en 30 juni 2018 heeft Galatasaray 450 miljoen TL verlies gedraaid.
 
Aciklama
Galatasaray Kulübünün borcunun 2 milyar 689 milyon lira olduğu açıklandı.
 
Alacakları 1 milyar 463 milyon lira olan Galatasaray'ın borç alacak farkının ise 1 milyar 226 milyar lira olduğu aktarıldı.
Galatasaray.org
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (27) 


+: 5
-: 0
R: 73
Level 2

Ik snap niet hoe je zoveel verlies kan draaien..


+: 242
-: 0
R: 987
Level 4
+1

Veel schulden indd, maar daar moet je unal aysal en dursun ozbek voor bedanken :enough:
gelukkig heeft Mustafa.C een gezond verstand en wilt hij de schulden zo min mogelijk beperken


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+2

Als GS kwartfinale zou halen in de CL zouden ze 1/3 van dat bedrag kunnen wegpoetsen. Zo niet moeten ze weer CL spelen.

Wat een toeval dat GS nu niet zoveel last heeft va. De scheids :exactly:+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
+4
MKA

Waar praat jij nog over? De scheids heeft jullie recent nog geholpen door een terechte doelpunt van Basaksehir niet goedtekeuren. Je moet niet doen alsof alleen Galatasaray wordt geholpen door de scheids (wat niet eens zo is).

De clubs die de meeste wordt geholpen door de scheids zijn bjk en fb. Besiktas jankt al heel zijn bestaan over de scheidsrechter, terwijl ze altijd door de scheids worden geholpen.
Alle kampioenschappe n van Fenerbahce en Besiktas zijn met de hulp van de scheids behaalt man, waar praat jij over.


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5
+1

Elia stond voor de voor-assist buitenspel, dus toen de aanval ogpezet werd.

Vorig jaar Alanyaspor wedstrijd was het perfecte voorbeeld dat Gs door dik en dun wordt geholpen.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Omo schoids hoift jollo goholpon yoooooooooo...

Nee Muslera kreeg wel een kaart alleen hebben wij dat niet gezien.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
+3
MKA

Fenerbahçe, 1 Haziran 2018-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 342 milyon 668 bin 529 TL zarar edildiğini açıkladı.

-

Beşiktaş, 1 Haziran 2018-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 177 milyon 837 bin 448 TL zarar edildiğini açıkladı.

-

Galatasaray, 1 Haziran 2018-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında 117 milyon 926 bin 451 TL zarar edildiğini açıkladı.
-

Sozde Galatasaray batiyor.. Jullie zijn gewoon komieken TV.net. Galatasaray batmaz, bosuna heveslenmeyin. ama bjk ve fb batar.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Fener heeft maatregelen genomen met het wegsturen van overbetaalde veteranen.

BJK is bijna af van hun overbetaalde spelers dus minder in problemen.

GS zit nog vast aan hun overbetaalde veteranen. Geen CL betekent moeilijke tijden.


Daarentegen zijn dit de huidige schulden. De schulden kunnen nog stijgen. Voor GS. En daarbij heeft GS vastgoed verkocht om kop boven water te houden. BJK heeft hun Fulya nog niet verkocht. Fener kan nog niks verkopen. Als dat wordt geregeld zijn we echt niet zo slechter af.

Zorg maar aan een duurzaam elftal eerst. Garry dişinda kimse 10 milyona satamazsiniz.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
+3
MKA

@Selcuklu42,

Heel leuk dat je telkens Besiktas erbij betrekt, slim tactiek van je (samen sta je sterker).

Laten we beginnen over je bjk alinea. Dit is natuurlijk onzin wat je zegt. ''bjk is bijna af van hun overbetaalde spelers dus minder in problemen?'' Ben je serieus? Op Negredo na zitten ze nog vol met oude veteranen met topsalarissen. Pepe, Quaresma, Love, Babel, Medel, Oguzhan, Lens verdienen allen meer dan 2 miljoen. Pepe is zelfs de grootverdiener van de competitie met een salaris van 4.750 miljoen exclusief bonussen.

''GS zit nog vast aan hun overbetaalde veteranen. Geen CL betekent moeilijke tijden.'' Overbetaalde veteranen? Alleen Feghoulli, Belhanda en Selcuk zijn spelers die het niet verdienen om zoveel geld te krijgen, de rest verdiend het allemaal.
Galatasaray speelt momenteel CL, dus waarom benoem jij iets waarin Galatasaray wel deel uit maakt?

''Fener heeft maatregelen genomen met het wegsturen van overbetaalde spelers''. Haha laat me niet lachen. FB heeft deze spelers weggestuurd omdat ze geen keus hadden. Jullie hebben geen geld en waarom daarom gedwongen deze spelers te verkopen. Ipv daarvan hebben jullie 4 miljoen aan cöp jaillson en cöp Frey betaald. Tevens betalen jullie 1.5 miljoen per jaar aan Tolga Cigerci en 5 miljoen per jaar aan Slimani XD.

Galatasaray is momenteel de rijkste club, wen daar maar aan.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Je komt met Beşiktaş dan geef ik daar ook antwoord aan toe. Niks "samen sta je sterker". Daar doe ik niet aan.

Pepe, Adriano, Babel hebben een aflopende contract, Quaresma is vertrekkende, alsook Love. Oğuzhan is nog 25-26. Dat noemen we nog jong. Dat Beşiktaş teveel veteranen heeft klopt maar daar zijn zij ook af van. En hun salarissen op Pepe na vallen mee in tegenstelling tot Belhanda, bankzitter Selçuk Inan etc. Ze hebben 1 nadeel en dat is dat hun elftal opnieuw gevormd moet wordt. Maar financieel is de schade beperkt.

Mariano, Muslera, Fernando, Maicon mag je ook wel opnoemen. Redelijke spelers maa geen van hen verdiend minder dan 2 miljoen gezien hun prestatie. Misschien Fernando dan... om eerlijk te wezen. Zelfs Eren verdient 2 miljoen. Voordeel is dat Eren dit seizoen voor het laatst dit verdient. Bankzitter Calik verdient ook teveel. Een opvallende is Tarik nietsnut Çamdal die sinds 2015-16 niet meer zo fatsoenlijk heeft gespeeld doodleuk 1,5 verdiend. Maar ook hij vertrekt. De veteranen van BJK verdienen netzoveel als potentiele bankzitters Eren, Çalik etc. Niet te vergelijken. Dat ik de CL noem is belangrijk want geen van de grootverdieners op Selçuk na heeft een aflopende contract.

"Fener heeft deze spelers weggestuurd omdat ze geen keus hadden". Dat noemen we maatregel. Er zijn 3 spelers voor 25 miljoen verkocht en 11 miljoen aan spelers permanent gehaald. Geen speler ouder dan 26 gehaald door onz voor een transferbedrag.

Over de spelers... Jailson is absoluut geen çöp. Of js moet lijden aan poep aan ogen ziekte. Daarbij is hij 23. Kan makkelijk rond de 10 miljoen verkocht worden. Daar maken we winst op wat mij dus gelijk geeft in "Fener heeft maatregelen genomen"... alweer... Frey is voor 2,7 miljoen gehaald. Non risc. Kan voor hetzelfde bedrag minimaal weer verkocht worden. Dat is geen slechte transfer. Dat is financieel zelfs aantrekkelijk. Daarbij is Frey niet çöp. Gezien zijn wedstrijden doet hij pogingen om te strijden. Dat is mentaliteit. Dat ontbreekt er. En de resultaten zullen gauw volgen. Tolga verdiend 800 duizend en geen 1,5 miljoen, heeft 1+1 contract. Riskfree... Slimani is huurling en zijn salaris is 4,2 miljoen. Geen huursom aan hem betaald.

Over rijk valt te twisten. Geen CL volgend seizoen betekend terug naar jullie 15-17 periode.

Probeer eerst maar de schulden op te lossen want die hangen al sinds jaren 90 en worden er niet minder op. Aan "rijk zijn" heb je momenteel niks. Zelfs de UEFA boeit het niks.+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

Jailson is waardeloos, hij heeft geen inzicht, geen strijd, geen diepe pass helemaal niks speciaals. Een dozijn voetballer waar jullie 4M euro aan hebben betaald, aan de supporters van Gremio zijn ze superblij met het bedrag. ''Hij kan makkelijk voor 10m verkocht worden'' met welke kwaliteiten beweer jij dat? hij is de linker teen niet eens van Souza, die in vele malen beter was.

Frey is door Comolli aangetrokken en hij was voor 600.000 aangeboden aan Erzurumspor (is bevestigd door de voorzitter), die man kan echt niks, echt waardeloos. 2,7m weggegooid geld, plus een mooi contract daar zitten jullie mooi aan vast haha.

Slimani is ook zijn explosiviteit verloren, en is trager geworden dan voorheen. Zijn statistieken zijn ook slecht, voor mij ook een paniek aankoop en een slechte spits. Zijn jaarlijkse salaris is 6,5 miljoen want er is 1,5m huursom betaald aan Leicester. Zelfs Eren heeft er meer in liggen dan Slimani.

Maak jij maar je druk om je eigen ploeg die net boven de degredatiestree p staat.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Coltus aq senin lan hoeveelste account is dit hier :D

Jailsona kötü demek moet je subjectief voor zijn, liegen of niet willen zien. Niet perfect maar sws niet slecht.

Frey heeft maar 1 wedstrijd basis gestaan en op 1 hand te tellen wedstrijden als invaller.

Ze zijn allebei nieuw en redelijk goedkoop in tegenstelling tot Souza en Emenike. Daarbij kunnen ze voor winst verkocht worden. Low risk buddy...

Dat degradatiezone zegt niks. We zijn vaak genoeg uit die zone gekomen sinds de laatste 3 seizoenen. GS heeft daar in week 31 nog gestaan.

Ağlayacaksan konuşmayalim...


P.S. ik kan je niet serieus nemen aangezien je tegen Terim bent.


+: 242
-: 0
R: 987
Level 4

Laat die fenerliler en besiktaslilar joh, onlar dan zaten bi cacik olmaz. Bu saat den sonra fener kendi isini bi herstellen yapsin en bjk doet alsof ze fk barcelona zijn met hun 2 yillik tarihi.
Ze hebben nooit een finale gespeeld van een europa league/champion s league dus mogen ook niet praten enige waar ze successen in behalen is in Turkije maar niet daarbuiten.

Fener heeft niet eens CL kunnen spelen afgelopen jaaaarennn of kampioenschap in TR. zelfs een BEKERFINALE verliezen jullie AQ!
ma goed dat boeit ons niet, Gala heeft altijd de scheidsrechters tegen en toch worden wij op onze EIGEN kracht kampioen! Doe dat maar eens na fbjk!?

Jullie huilen al en roepen al 'cocu [****] gitsin' na dat hij maar 2x heeft verloren toen... een en al troepclub jullie zelfs supporters hebben aparte groepen askdhasdh gwn dat zegt al genoeg amk


+: 3108
-: 0
R: 4772
Level 5
+1

Ik begon al te stoppen bij 2 yillik tarih.
Een club die 115 jaar oud is 2 yillik noemen. 4 MAART 1903 stopt dat in je kkr fet0 kop :cry: en niet huilen nu he, je kan altijd jullie clubicoon Hakan Sukur kijken op youtube. Zoek maar op Fetullah Gulen Hakan Sukur.

Eerste opgerichte sportclub
Eerste opgerichte voetbalclub
Eerste/Enige Nationale wedstrijd gespeeld
Eerste Turkse club in Europa
Eerste Turkse club met een ster

In 1902 is Validecesme (voorloper van Besiktas) kampioen geworden in Istanbul, voordat GS of FB bestond.

Git ga je tiner gebruiken. Neem Besiktas nooit meer in je mond.


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Selcuklu sinds je terug bent, ben je echt de grootste moggooltje geworden.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+1

Messi sinds ik terug ben ben je nog steeds een huilebalk gebleven.


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Hahahaha kan je niks anders zeggen?

Je bent de schijnheiligste hier. Je loopt deze dagen echt de bjklilar te pijpen.


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Hahahaha kom je weer hoor met je kinderachtige gedoe. Wat een gozer.. je hebt serieus mentale problemen.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Je noemt andere leden 'moggooltje' en zegt dat ik kinderachtig doe. Aq, messi jij wordt echt met de dag bjk27 man.


P.S. ağlama lan eşek kadar herifsin


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Social media heeft de bejekeler alleen maar dommer gemaakt. Ze worden daar gehersenspoeld door nog dommere ezels.+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Ongesteld much?


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Verdedig je die bjklilar? Je zit te diep man.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Ik verdedig niemand. Ik verdedig wel clubs. Heb niet zo lang geleden GS beschermed tegen BJKliler.

Als je ongesteld bent kan je mss pijnstillers nemen. Dan voel je je krampen minder pijnlijk aan.


+: 56
-: 0
R: 285
Level 3

Jullie zitten wel diep in elkaars kont amk. Doe normaal of ga rustig een dagboek schrijven man, kleine kinderen.


+: 10
-: 0
R: 106
Level 3

Donk is slager en muslera karatekit
Al met al geen rode kaarten en penalty
Vorige games idemdito
En geen VAR
Ik ben objectief
Ik ben benieuwd wanneer de scheidsen beginnen te fluiten wat ze zien en hoe de gs fans daarna zullen reageren


+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Waarom doet alsof de var voor ons is? Dany geen rood anders hadden we de beker sws verloren. 3 penaltys gekregen en die zijn alle 3 teruggedraaid. Onze goals zijn afgenomen etc.

We hebben al 3 4 5 penaltys tegen gekregen waarvan 80 procent zeer makkelijk was. Met name die onzin penalty van kasimpasa.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen