Gomis: "Ik wist dat ik weg moest bij Galatasaray, de club wilde niet vol voor me gaan"


agurem
Bafetimbi Gomis verruilde Galatasaray afgelopen zomer voor Al-Hilal Riad, nadat hij één seizoen werkzaam was geweest bij de “Leeuwen”. Gomis moest naar eigen zeggen wel vertrekken bij Galatasaray en heeft daardoor geen spijt van de stap.

“Ik had een heel goed seizoen in Istanbul. Had genoeg gescoord voor Galatasaray en brak zelfs het record van Alex de Souza. Ik voelde me goed in Istanbul en was klaar om Champions League te spelen. Het ging niet om salarisverhoging het ging om de verlenging van mijn contract. Het bestuur ging niet akkoord met een verlenging.
 
"Ik wist echter dat ik weg moest bij Galatasaray, omdat de club niet vol voor me wilde gaan. Daarom hebben we gezamenlijk besloten om afscheid van elkaar te nemen”, zegt Gomis in gesprek met Mehmet Ozcan van de Turkse krant Sabah. Hij twijfelde dan ook niet toen Al-Hilal bij hem aanklopte.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen