Terim wil Emre Akbaba vervangen met Valbuena

avuudko
Fatih Terim gaf enkele weken terug aan dat de Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray onderling spelers aan elkaar moeten kunnen verkopen.

Iedereen dacht toen dat de trainer van Galatasaray Ozan Tufan van Fenerbahçe wou overnemen, het blijkt dat Terim Mathieu Valbuena heel graag wil vastleggen. Althans, dat meldt Habertürk. De trainer van Galatasaray wil Valbuena graag Valbuena overnemen van Fenerbahce. Omdat Emre Akbaba is geblesseerd en 4 maanden uit de roulatie is wil de ervaren trainer het gat vullen met Valbuena.
 
Valbuena krijgt onder leiding van Cocu weinig speelminuten en de Fransman wil graag vertrekken naar Galatasaray. Althans dat melden diverse Turkse kranten.
 
Gezien Fatih Terim zijn ploeg heel erg aanvallend laat spelen, wil hij Mathieu Valbuena op de flanken inzetten of op nummer tien zetten. Het is niet bekend hoe Fenerbahçe hierop gaat reageren.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 769
-: 0
R: 1971
Level 5
+1

slim van Terim. Deze speler wordt niet goed benut door FB


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Weer: Iedereen zegt 2 maanden, niet 4 maanden. Hij is na de winterstop gewoon weer beschikbaar. Dan is dit natuurlijk overbodig.

Aangezien we nog maar 2 buitenlanders kunnen halen, heb ik ook liever 2 spitsen. Valbuena kan als Feghouli vertrekt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen