“Galatasaray kan nog steeds uitgesloten worden van Europees voetbal”

mehmethelvaci
Mehmet Helvacı, ex-vicevoorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De UEFA gaat dit onderwerp helemaal van het begin weer laten onderzoeken. De tuchtcommissie heeft een aantal bezwaren en dit gaat men weer met elkaar bespreken. Dit is echt een zwaar besluit. Galatasaray kan dit seizoen niet meer uitgesloten worden, want de wedstrijden zijn al begonnen. Galatasaray kan echter volgend seizoen nog steeds uitgesloten worden van Europees voetbal. Die gevaar is er nog. Het is serieus. Het bestuur moet hier heel goed mee omgaan.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+1

Premierjagers, Galatasaray kan never nooit uitgesloten worden van UEFA. Wij zijn geen Besiktas.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Opvallend dat potentiele tegenstanders van Mustafa Cengiz dit soort dingen roepen. Of het klopt wat ze zeggen en GS verstopt echt cruciale zaken van de supporters. Dit zou betekenen dat types als Levent en Mehmet hypocrieten zijn en nu pas ermee komen. Of... Ze willen koste wat het kost Mustafa Cengiz neerhalen en indirect ook GS. Dit soort nieuws werkt namelijk nadelig bij de beurs.

Ik neem aan dat het de laatste is. Wat een opportunisten heeft GS zeg...


+: 1
-: 0
R: 19
Level 1

Laat ze onderzoeken? Jullie hebben toch niets te verbergen..+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Inşallah haydi Uefa yap bir iyilik.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen