Galatasaray stuurt scouts naar Italië-Oekraïne voor Artem Biesiedin


afce
Turkse media meldt dat er morgen scouts van Galatasaray op de tribune zitten tijdens het oefenduel tussen Italië-Oekraïne.

Scouts van Galatasaray willen Artem graag aan het werk zien in een wedstrijd op het hoogste niveau. De Turkse topclub is zeker onder de indruk van dat wat de 22-jarige Artem laat zien op de Europese velden, maar wil nu zien hoe hij zich staande houdt tegen Italie in een zware uitwedstrijd.
 
Artem wordt vooral inmiddels in verband gebracht met alle grote Europese topclubs als Engeland en Spanje. Ook Inter zou zich inmiddels in dit rijtje begeven. De spits is transfervrije en mag medio 2019 Dinamo Kiev verlaten. Sevilla, Arsenal en Newcastle gelden als clubs met verregaande interesse in de Oekrainse aanvaller, zo weet het Spaanse medium te melden.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen