Galatasaray dichtbij aantrekken spits: "Op korte termijn kunnen we iets verwachten"


anias
Volgens vice-voorzitter Abdurrahim Albayrak gaat Galatasaray op korte termijn een nieuwe spits presenteren. Dat zei hij tegenover de Turkse pers.

Aan de Turkse pers vertelt de vice-voorzitter naar welk type aanvaller Terim op zoek is. "Een transfervrije speler heeft vaak tijd en ritme nodig, maar wij zoeken iemand die meteen kan helpen. Inderdaad, een huurling van een grote club bijvoorbeeld. Iemand die op een ander niveau heeft getraind. Een kopsterke spits. Ja, ik heb wel namen in mijn hoofd. Maar die houd ik voor me", zegt Albayrak, die het van levensbelang vindt dat Galatasaray een aanvaller haalt. "Een spits heeft de prioriteit."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen