Galatasaray SK feliciteert Khabib Nurmagomedov met winst tegen McGregor

khabis
Zondagochtend vroeg (Nederlandse tijd) heeft titelverdediger Khabib Nurmagomedov in de O2 Arena in Las Vegas met succes zijn titel in de UFC (Ultimate Fighting Championship) verdedigd door Conor McGregor te verslaan.

Het gevecht was volgens velen het meest grootse gevecht aller tijden binnen de mixed martial arts, doorgaans MMA genoemd. McGregor tikte in de vierde ronde af toen Nurmagomedov hem van achteren in een nekklem had. Khabib, die na 27 professionele wedstrijden nog altijd ongeslagen is, blijft daardoor wereldkampioen lichtgewicht binnen de UFC.
 
 khabis
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6
+1

Elhamdullilah!!


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2
+1

Gurur duyuyorum. Bizim kafkas Türkleri işte. Respect voor deze man


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Paar weken voor de wedstrijd begint mcgregor al met de psychologische oorlog. Hij maakt zijn tegenstanders altijd woedend waardoor ze tijdens de wedstrijd hun emoties niet aan de kant kunnen zetten. Cok pislik herif.

Hij gaat elke keer te ver, maar Dana White laat het elke keer toe, want hij trekt veel publiek.

Gelukkig werkten de oc provocaties juist motiverend voor Khabib.+: 41
-: 0
R: 225
Level 3

Helal olsun, wat die na de gevecht deed over de ring springe en klappen uitdelen aan ze staf hepsi hak etiler, mc gregor is te ver gegaan dat heeft iedereen ook gezegd, iyiki annasini sikti


+: 522
-: 0
R: 1979
Level 5

Top vechter met een top persoonlijkheid . Tijdens het gevecht vroeg Khabib nog van kom praten dan hehehe.


+: 1771
-: 0
R: 5948
Level 5

Zijn bijnaam is niet voor niks ´The Eagle´

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen