Officieel: Turkish Airlines sponsort Galatasaray

gsthy
Turkish Airlines gaat voetbalclub Galatasaray opnieuw sponsoren.
Dat meldt de Turkse vliegtuigmaatschappij en de Turkse topclub via de officiële kanalen. Dit geldt trouwens alleen voor de wedstrijden in de Champions League. Hoeveel Galatasaray gaat verdienen is niet bekendgemaakt.
 
Kulübümüz ile Türk Hava Yolları (@TK_TR) arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray'ımız, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda Türk Hava Yolları logolu forma ile boy gösterecek.
Galatasaray.org
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Alleen in de CL volgens mij, toch een mooie sponsor!

Ik vraag me af welk bedrijf Fenerbahce haar nieuwe sponsor wordt.


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5
+1

Dat is standaard voor elke Turkse club. Als je een betere sponsor kan vinden heb je Turkish Airlines niet nodig, want zoveel betalen ze ook niet.


+: 15
-: 0
R: 54
Level 2
+1

''standaard'' zegtie wat een malloot 4 van de 18 clubs worden door Turkish Airlines gesponsord en gevlogen en dat noemt die standaard. En dan ga je ook nog door het leven als iemand die verstand van voetbal moet hebben+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

Elpatron wat iamreal zegt klopt. Ze willen iedereen sponseren die in Europa voetballen om Turkish Airlines te promoten. Ze betalen niet super en het is gelijk ook sneer naar je lokale Sponser Nef.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen