'Galatasaray bereid naar Al Ahli te luisteren voor bod op Belhanda'

abelhe
Onlangs meldde de Turkse media dat Al Ahli circa zes miljoen euro had gereserveerd voor Youness Belhanda, voetbalnaam Belhanda.
Datzelfde media communiceert nu dat de Turkse topclub Galatasaray bereid is om over de middenvelder in gesprek te gaan met Al Ahli. Galatasaray eist wel acht miljoen euro, maar zou ook happen voor zes miljoen euro omdat het bestuur Belhanda weg wil hebben.
 
Galatasaray kampt met financiële problemen en zou dus bereid zijn om te luisteren naar biedingen. Naast Al Ahli zouden ook Chinese clubs en clubs uit Dubai interesse hebben.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 7
-: 0
R: 21
Level 1

Bron. Fanatik shxxbhzu maar alsnog GS die met financiele problemen kampt? Zover ik weet kampt elke Turkse club met financiele problemen. Niet specifiek GS.


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

De volgende keer zetten ze er wel elke keer bij dat Fenerbahce en Besiktas ook met financiële problemen kampen. Zeer handig om te weten bij een topic over Gs, Belhanda en Al Ahli.


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1

3-4-5 allemaal accepteren, een van de slechtste aankopen de laatste 5 jaar. Als je hem voor een nette bedrag kan verkopen, kunnen we aanpolen bij Ianis Hagi, speelt zeer verdienstelijk in Roemenie.+: 844
-: 0
R: 1784
Level 5

Na "datzelfde media" te hebben gelezen, ben ik maar gestopt met het verder doornemen van het artikel.. ik vraag mij af of artikels (überhaupt) worden gecontroleerd en/of doorgenomen alvorens ze gepubliceerd worden..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen