TFF verandert tijdstip Galatasaray vs Kasimpasa

agalat
De Turkse voetbalbond heeft donderdag aangekondigd dat de wedstrijd tussen Galatasaray en Kasimpasa vrijdagavond niet om 20:00 uur gespeeld wordt. 

De nieuwe tijdstip staat op de programma van de bond te zien en dat is 21:00 uur. Dus aanvang tussen Galatasaray en Kasimpasa is vrijdagavond Nederlandse tijd precies om 20:00 uur.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 592
-: 0
R: 1214
Level 5

Wat een onzin waarom zou je om 21:00 nog gaan spelen ! Het is geen champions league! Veelste laat dit. De beslissingen die TFF maakt laatste tijd gaat het turkse voetbal kapot maken. Wij gaan naar het niveau van landen als Macedonië als dit zo door gaat.


+: 16
-: 0
R: 65
Level 2

Wat zeg jij nou weer?

Volgens mij ben jij niet op de hoogte dat ze in Spanje juist altijd zo laat spelen.

Veel wedstrijden in Spanje beginnen om 21:00 of zelfs 22:00.

Wat dat betreft gaan we dus juist naar het niveau van landen als Spanje.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

En betreft het buitenlanders limiet achteruit+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

İlgisi alakası yok. İspanyolların kültürü çok değişik. Adamlar sabah işe geç başlıyorlar. Öğlende siesta dedikleri olay var. 2 saat falan kestiriyorlar. Akşam saat 18:00-19:00 gibi işten çıkıyorlar ve büyük takımların maçlarını o yüzden 22:00 gibi oynatıyorlar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen