Galatasaray bereidt bod uit op fysiek sterke spits Wagner


wagner
Fatih Terim lijkt vast van plan nog een aanvaller toe te voegen aan de selectie van Galatasaray.

Onlangs flirtten de “Leeuwen” al met Portugees international Andre Silva, nu hebben ze hun pijlen gericht op Sandro Wagner. De 30-jarige centrumspits staat onder contract Bayern.
 
Galatasaray bereidt een bod van zes miljoen euro op de Duitse international, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2020. Wagner werd opgeleid bij Bayern München en speelde eerder voor Duisburg, Werder Bremen, K’Lautern, Hertha, Darmstadt en Hoffenheim.
 
Zijn zaakwaarnemer Thomas Kroth wil niet al te veel loslaten over alle interesse. Wel geeft hij aan dat een vertrek tot de opties hoort.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen