'Galatasaray kan 26,5 miljoen euro winst maken aan Rodrigues'


agoo
Galatasaray liet de voorbije weken weten dat het alles zal doen om Gary Rodrigues aan boord te houden, maar evident wordt dat allerminst. 

Bovendien sluit de aanvaller een transfer zeker niet, hij gaf zelfs aan zich hier klaar voor te voelen. 
 
Om de geïnteresseerde ploegen wat af te schrikken, werd alvast een prijskaartje van maar liefst 30 miljoen euro rond zijn nek gehangen. Maar waar dit bedrag in eerste instantie een utopie leek, is het nu niet langer uitgesloten. Zo zouden ook enkele kapitaalkrachtige Engelse clubs aan zijn mouw trekken. Galatasaray nam Rodrigues voor 3,5 miljoen euro over van PAOK.
 
Newcastle United zou hem al langer volgen, volgens Engelse media ziet ook Chelsea zijn komst wel zitten. Sky Sports meldt dan weer dat Newcastle United het meest concreet is. Hoever de Toffees willen gaan is niet geweten.
 
Galatasaray voorzitter Mustafa Cengiz maakte eerder het volgende bekend tegenover Sporx. “Er staan clubs in de rij voor Rodrigues. Hij mag vertrekken voor 30 miljoen euro en geen cent minder,” aldus Cengiz.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen