Galatasaray wil gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro in contract Akbaba

akbabaemre
Galatasaray wil contract Emre Akbaba openbreken met veel geld.

Galatasaray wil het contract van Emre Akbaba openbreken, flink opwaarderen en verlengen. De Turkse topclub heeft dit bij diens zaakwaarnemer kenbaar gemaakt. "Ze willen om de tafel", bevestigt de FIFA-agent.
 
Met het financiële gebaar richting haar middenvelder hoopt Galatasaray haar sterspeler nog wat langer in Istanbul te houden. Of de international dat ook ziet zitten, laat zijn agent in het midden. "We zijn bereid om te gaan luisteren. Daarna zullen we een keuze maken." Het huidige contract van de Emre loopt per 30 juni 2021 af. 
 
In die verbintenis is geen gelimiteerde transfersom opgenomen. Nadat Emre tegen Zweden twee keer heeft gescoord wil het bestuur van Galatasaray andere clubs afschrikken met een torenhoge transfersom. Galatasaray wil 30 miljoen euro gelimiteerde transfersom zetten in zijn contract.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

Dus na 228 minuten willen ze zijn contract al openbreken? Ahahhahaha wat een grap dit. Selcuk Inan 2.0.


+: 5
-: 0
R: 69
Level 2

Selcuk 2.0?!
Selcuk'un Galatasarayda cok emegi var!.
Daha dogrusu Turkiyede cok seyler yapti, bu Turk milli takimi olsun Galatasarayda olsun.
Enige probleem bij Selcuk was dat hij te lang doorgaat.
Olsun, Emre Akbaba Selcuk 2.0 olsun! maakt niet uit, kalbi ile oynasinda o yeter.
Op dit moment is hij al een stuk beter dan Selcuk op die leeftijd!.

Vreemd dat jij over Selcuk begint terwijl de topic echt over Emre Akbaba gaat?!


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

Selcuk was ook goed, maar hij het geld waard wat hij al die jaren heeft ontvangen? Een speler een nieuw contract laten tekenen na 228 minuten is te gek voorwoorden. Laat hem eerst een seizoen goed spelen.

Een ander speler die elk 88 minuten een doelpunt of een assists gaf en jullie kampioen heeft gemaakt kreeg bv geen nieuw contract?+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Heheheheh ik neem aan dat dit een grap is


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Rodrigues was ook 30 miljoen maar kreeg niet eens bod van 10 miljoen, Akbaba is goede speler maar we moeten is zien hoe hij heel het jaar gaat presteren. Akbaba heeft al 3 keer gescoord voor Turkije waarvan 2 doelpunten door het Oguzhan&Cenk die de bal perfect voor hem klaar had gelegd, als hij in CL goed presteert dan zal hij voor goede prijs naar Europa gaan maar we zullen het nog wel zien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen