Galatasaray wil gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro in contract Akbaba


akbabaemre
Galatasaray wil contract Emre Akbaba openbreken met veel geld.

Galatasaray wil het contract van Emre Akbaba openbreken, flink opwaarderen en verlengen. De Turkse topclub heeft dit bij diens zaakwaarnemer kenbaar gemaakt. "Ze willen om de tafel", bevestigt de FIFA-agent.
 
Met het financiële gebaar richting haar middenvelder hoopt Galatasaray haar sterspeler nog wat langer in Istanbul te houden. Of de international dat ook ziet zitten, laat zijn agent in het midden. "We zijn bereid om te gaan luisteren. Daarna zullen we een keuze maken." Het huidige contract van de Emre loopt per 30 juni 2021 af. 
 
In die verbintenis is geen gelimiteerde transfersom opgenomen. Nadat Emre tegen Zweden twee keer heeft gescoord wil het bestuur van Galatasaray andere clubs afschrikken met een torenhoge transfersom. Galatasaray wil 30 miljoen euro gelimiteerde transfersom zetten in zijn contract.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen