"Ik wacht al jaren, kan ook wel 3 weken wachten"

emreakbaba
Emre Akbaba, de transfer-target van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan volgens Fanatik.
"Ik wacht totdat beide clubs een akkoord bereiken. Ik zal tot de laatste dag gaan wachten totdat er een akkoord wordt bereikt. Başakşehir had voor 5 miljoen euro een akkoord bereikt met Alanyaspor, maar mijn hart ligt echter ergens anders. Er zijn nog 3 weken te gaan. Ik ben hard aan het trainen voor het komen seizoen. Ik ben zowel fysiek als mentaal klaar voor het seizoen. Het wachten is geen probleem, ik wacht al jaren, ik kan ook heus wel 3 weken wachten."
 
Galatasaray heeft een bod van 2,5 miljoen euro uitgebracht. Later hebben ze het bod verhoogd naar 3,5 miljoen euro. Alanyaspor wil 5 miljoen euro voor Emre Akbaba.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Görende Messi geliyor zanneder :facpal:


+: 3108
-: 0
R: 4772
Level 5
+1

Makkelijk opgelost dan gaat Ayaroglu (23 jaar) maar spelen in jouw plaats. Jij kan dan met jong Alanya meetrainen en op de tribunes zitten tot het seizoen 2019/2020 :P

Als Galatasaray nou gewoon die 5 miljoen neerlegt dan was dit allang afgelopen. Teveel aandacht voor een middelmatige speler.


+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw

“Teveel aandacht voor een middelmatige speler.”
“Als Galatasaray nou die 5 miljoen neerlegt.”

5 miljoen voor een middelmatige speler. En dan zeuren wanneer er geld tekort is.+: 3108
-: 0
R: 4772
Level 5

Dan moet je als Galatasaray zijnde maar zeggen nee wij hebben geen geld om zoveel uit te geven laat het dan maar. Ze zeggen 20 keer we willen 5 miljoen in 1 keer en alleen cash. Dan ga je toch niet 2/2.5/3 bieden.


+: 0
-: 0
R: 13
Nieuw

IamReal word jij dan ff başkan van GS ik garandeer je als jij başkan word GS faillet gaat. Jij weet waarschijnlijk niks van transfers kom je onzin typen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen