Galatasaray heeft zijn tweede keeper gevonden: Çağlar Şahin Akbaba

caglarsahinakbaba
Fatih Terim zei dinsdag tijdens zijn gesprek met de Turkse media aan dat ze van plan waren om een Turkse keeper vast te leggen als reserve voor Fernando Muslera.
Volgens de Turkse media heeft Galatasaray een akkoord bereikt met Karabükspor voor de transfer van Çağlar Şahin Akbaba. De 23-jarige keeper had tot medio 2020 een doorlopend contract bij Karabükspor. Verwacht wordt dat het nieuws de komende dagen aan de KAP aandelenmarkt wordt gemeld.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1620
-: 0
R: 3716
Level 5

Jonge Turkse wisselkeeper is wel handig inderdaad, maar een keeper die vorig seizoen 86 doelpunten tegen heeft gekregen niet eigenlijk.


+: 577
-: 0
R: 1153
Level 5

Waarom geen eigen jeugd voor reserve keeper??


+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 53
-: 0
R: 263
Level 3

Ik ken deze keeper niet maar dat hij bij karabuk keept zegt wel iets

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen