Galatasaray heeft zijn tweede keeper gevonden: Çağlar Şahin Akbaba

caglarsahinakbaba
Fatih Terim zei dinsdag tijdens zijn gesprek met de Turkse media aan dat ze van plan waren om een Turkse keeper vast te leggen als reserve voor Fernando Muslera.
Volgens de Turkse media heeft Galatasaray een akkoord bereikt met Karabükspor voor de transfer van Çağlar Şahin Akbaba. De 23-jarige keeper had tot medio 2020 een doorlopend contract bij Karabükspor. Verwacht wordt dat het nieuws de komende dagen aan de KAP aandelenmarkt wordt gemeld.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1360
-: 0
R: 2991
Level 5

Jonge Turkse wisselkeeper is wel handig inderdaad, maar een keeper die vorig seizoen 86 doelpunten tegen heeft gekregen niet eigenlijk.


+: 561
-: 0
R: 1098
Level 5

Waarom geen eigen jeugd voor reserve keeper??


+: 633
-: 50
R: 1573
Level 5

Jonge kaymis kut keeper. Ging abnormaal erg tijdrekken in Kadikoy en werd toen keihard afgestraft door Valbuena. Batuhan Sen als 2de keeper zal het niet slechter doen.+: 22
-: 0
R: 108
Level 3

Ik ken deze keeper niet maar dat hij bij karabuk keept zegt wel iets

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen