Officieel: Trezeguet wordt medisch gekeurd

trezeguet2
Slavia Praag wordt de nieuwe club van Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, ook wel bekend als Trezeguet.
De club uit Tsjechië is akkoord gegaan om Trezeguet voor 5 miljoen euro over te nemen. Althans, dat meldt vice-voorzitter Hasan Hilmi Öksüz. De 23-jarige Trezeguet is naar Praag gegaan om daar medisch gekeurd te worden. 
 
“Deze transfer is buiten ons gebeurd. Slavia Praag is akkoord gegaan om de transfersom van 5 miljoen euro te betalen. In zijn contract staat dat de speler voor 5 miljoen euro naar elke club kan vertrekken. Wij kunnen hier niets aan doen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 16
-: 0
R: 96
Level 2

Rip in pieces


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
38

Dat is leuk voor Trezeguet en voornamelijk leuk voor Kasimpasa.

Deze speler is in mijn ogen geen 5 miljoen waard, is misschien een leuke speler maar zoals je op het WK zag, bracht hij geen rendement in het aanval van Egypte.

Het enige wat mooi aan hem is dat hij nog best jong is, voor de rest een prima speler om in je selectie te hebben maar niet voor 5 miljoen.

Dan heb ik liever Onyekuru die voor een jaar word verhuurd, en buiten dat hebben we inmiddels voldoende flankspelers ; Mugdat , Sinan , Feghouli , Rodrigues , Onyekuru.

Nog een redelijke CV halen die samen met Serdar Aziz kan spelen en we zijn in mijn ogen compleet.


+: 53
-: 0
R: 263
Level 3
+1

Kijk van wie jullie niet eens een transferduel kunnen winnen ZOGENAAMD beste van turkije ik ken deze club niet eens+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
+1
38

Transferduels ? denk je is Yu-Gi-Oh

Dit is pur sang logische en economische onderhandelen, als je me kan volgen. Galatasaray heeft simpelweg de benodigde middelen niet om zo een speler te kopen. We zitten in een financiële dip en mogen kopen met het geld wat we verdienen aan transfers, of tewel zoveel kopen als je verkoopt.


+: 522
-: 0
R: 1977
Level 5

Hier gaat Gala nog vaker tegen aan lopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen