Officieel: UEFA geeft Galatasaray een boete van 15 miljoen euro en ....

clgs
Slecht nieuws voor Galatasaray.
UEFA heeft de Turkse landskampioen beboet met 15 miljoen euro. Galatasaray moet 6 miljoen euro contant en 9 miljoen euro later onder speciale voorwaarde betalen. 
 
Ook is er een 4-jarig contract getekend tussen beiden partijen waarbij er ook een selectie beperking van 21 spelers is vastgesteld. Normaliter mogen clubs 25 namen opgeven. Als Galatasaray elk jaar aan de afspraken houdt, mag er 1 speler extra aan de selectie worden toegevoegd. 
 
Galatasaray:
2018-2019: -20 miljoen euro verlies
2019-2020: -10 miljoen euro verlies
2020-2021:  geen verlies
 
Galatasaray mag tot het seizoen 2021-2022 alleen spelers met een transfersom kopen met de inkomsten uit verkochte spelers.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (25) 


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5
+1

Je vergeet ook dat Gese alleen spelers mag kopen door eerst te verkopen, kijk maar Turkse nieuwssites.

En 21 spelers is echt weinig, je MOET Turkse spelers meenemen. Sommige spelers kunnen niet mee en dan krijg je problemen.


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
+2
MKA

Je vergeet dat je niet kan lezen. Zo een regel is niet van toepassing voor Galatasaray.

Op dit kan je gewoon niet haten.. maar 6 miljoen euro boete lolll.


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6
+5

GS moet wel degelijk verkopen om spelers aan te kunnen trekken, tenzij ze alleen voor transfervrije spelers gaan.

"Galatasaray accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number of new registrations it may include within its A list for the purposes of participation in UEFA competitions. This calculation is based on the club's net transfer position in each respective registration period covered by the agreement."

Dit is precies wat er in onze agreement en die van Fenerbahce stond een paar jaar terug.

fanatik.com.tr/.../...

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-trans fer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir.

Voordat je iemand belachelijk wilt maken, kijk of je zelf wel gelijk hebt.+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Als je de regels leest op TV.NET krijg je niet veel mee, ga de officiële berichten lezen en kom dan terug om sorry te zeggen tegen mij.


+: 1358
-: 0
R: 1241
Level 5
MKA

Hahajajajahahah aajajahah ga huilen jajaajajajajaj. Geloof je het zelf liever een jaartje uitsluiting hahahah


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5
+3

Uefa gaat dit door de vingers zien len mq

Galatasaray gaat geen transferbeperki ng krijgen len mq

Galatasaray speelt CL Uefa gaat ze gunnen len mq

Zonder gein, eerst spelers verkopen en dan met dat geld spelers kopen is eigenlijk het beste.

Anders gaat elke Turkse club weer miljoenen weggooien, hopelijk wordt dit het keer punt.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Bekijk het van de goeie kant We kunnen nu spelers met hooge salaris verkopen ( feghouli etc ) waardoor we ook gewoon Inkopen kunnen doen maar Inkoop van 2/3 mil niet gelijk voor elke speler 10 mil 8 mil en zo ga je ook steeds meer spelers uit de jeugd gebruiken omdat je niet altijd je beste spelers kan verkopen.


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Gaan die spelers met hoge salarissen dat accepteren? Waar gaan die spelers zoveel salaris verdienen?

Galatasaray maakt al verlies en nu komt er 15M euro boete bij dat is bijna 80M TL!!
Je kon beter jaartje uitsluiting krijgen dan 3 jaar vast te zitten.


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6

Besiktas: Heeft zich aan de doelstellingen gehouden en mag weer kopen zonder eerst te hoeven verkopen, maar wordt nog 1 seizoen in de gaten gehouden.

Trabzonspor: Heeft zich gedeeltelijk aan de doelstellingen gehouden. Transferbeperki ngen blijven gelden voor komend seizoen.

Fenerbahce: Zelfde als bij TS, transferbeperki ng blijft gelden, Fenerbahce wordt nog 2 seizoenen in de gaten gehouden.

Galatasaray zoals in het artikel staat. Enige opmerking is de boete. 6 miljoen moeten ze hoe dan ook betalen, 9 miljoen extra als ze zich de komende 4 seizoenen niet aan de doelstellingen houden. Dat wordt nog een heel karwei, volgend seizoen moet het tekort omlaag naar 20 miljoen, nu zitten ze volgens mij op meer dan 100 miljoen (130 miljoen als ik Mustafa Cengiz mag geloven). Dat is bijna onmogelijk als je weer kampioen wilt worden en succes wilt boeken in de CL.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6
+2

Die vastgoed inkomsten mogen ze gebruiken voor de schuld van de club en om te investeren, niet om het tekort mee aan te vullen. Anders kan iedere club even een banklening afsluiten of vastgoed verkopen om zich aan de doelstellingen te houden. Zo werkt het niet beste vriend.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6

"Beşiktaş accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number of new registrations it may include within its A list for the purposes of participation in UEFA competitions. This calculation is based on the club's net transfer position in each respective registration period covered by the agreement."

Kijk nu even naar de laatste alinea van de settlement van GS. Enige verschil is dat er aan het begin van de zin Galatasaray staat in plaats van Besiktas. Dus GS moet aan het einde van de transferperiode break-even staan wat betreft transfers. Dat betekent dat er evenveel moet binnenkomen als dat er uit gaat, wat betekent dat je niet zomaar spelers mag aantrekken. Tenzij ze transfervrij zijn.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6
+2

Het is al gepost.

uefa.com/.../...

Ik roep al een tijdje dat we het vastgoed dat we hebben moeten verkopen om in ieder geval van die jaarlijkse rente af te komen.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

instagram.com/p/Bj-KWkql32D/

Burasi besiktas imzalar kagita deghil kalbe atilir!


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw

Hoe kan het zo ver zijn gekomen. 21 spelers is idd heel weinig. Waarom mogen ze spelers kopen als ze spelers hebben verkocht?


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Gecmis olsun, demekki Gs bu sene sampiyon olmasaydi resmen yaragi yemis olacakti. Boete zou 2 dubbele zijn dan dit, ze hebben hun kont net nog goed gered met kampioenschap yoksa en az 3/4 sene kendine gelemezdi.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Allahim hala dursunu savunuyo bu mal

YA SABRR YA SABRR

ALLAH AKIL FIKIR VERSIN !+: 236
-: 0
R: 977
Level 4

Fatih Terim wilt veel spelers van de huidige selectie behouden en een paar extra spelers binnenhalen. Ik vertrouw hierop en het bestuur dat ze dit goed gaan aanpakken. De straf van Uefa valt opzich wel mee, we hadden ook gewoon een uitsluiting van 3 jaar kunnen krijgen maar blijkbaar bespaart Uefa GS vanwege de goede plannen van het bestuur.
Mustafa C. Heeft dus een prima bijdrage kunnen leveren aan het herstel van de club.
:yip: :gs:


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Geçmiş olsun GS. Bunun üstünden bir bardak soğuk su için. GS tam kaydı. GS zien we de eerste vijf jaren niet meer in de top 3.


+: 4530
-: 0
R: 5367
Level 5

Als Fatih Terim er staat vetrouw ik hem gewoon en zijn selectie. Hij heeft Ryan Donk een gekke beest gemaakt.


+: 4
-: 0
R: 11
Nieuw

Als dit waar is dan is dit echt ...

Jammer man GS gaat lekker cl spelen had wel bomba transfers verwacht maar heb er wel vertrouwen in met fatih terim en ali koc baskan van FB heb ook vertrouwen dat FB cl gaat spelen.

Ik verwacht weer dat BJK gaat presteren in europa ik hoop minimaal kwart finale.


+: 515
-: 0
R: 1924
Level 5

Wat mensen vergeten is dat wij het heel moeilijk hebben gehad in die periode, maar de Turkse lira is gecrasht in die periode. Dus voor Galatasaray gaat het een stuk moeilijker worden.

Daarnaast geld van riva komt over een periode van 4 jaar en ja er zijn bepaalde leningen afbetaald maar er is ook weer een nieuwe lening bij odeabank afgesloten. Champions League geld krijg je ook pas einde van het jaar.

Wat veel mensen verder niet vermelden is hoeveel verlies heeft Galatasaray gedraaid dit jaar? Ze mogen maar 20 miljoen verlies draaien, dat betekend automatisch dat ze Ergens moeten bezuinigen.

Verder kunnen ze pas spelers kopen als ze spelers hebben verkocht, hun selectie is niet breed en spelers op de bank zijn niks waard. Dus je moet automatisch steunpilaren verkopen. Bv Gomis, succes met hem vervangen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen