'Falcao gaat Gomis vervangen bij Galatasaray'

afalc
Radamel Falcao lijkt wel oren te hebben naar een transfer naar Galatasaray. De ervaren Colombiaan staat nog onder contract bij AS Monaco, maar heeft zich in de media uitgesproken over een overstap naar een andere club.

Galatasaray
Mocht Bafetimbi Gomis vertrekken naar China dan gaat de Turkse topclub 12 miljoen euro bieden voor de 32-jarige Falcao van AS Monaco. De Colombiaan wil liever bij Galatasaray spelen dan AC Milan omdat de Turkse topclub in de Champions League gaat spelen.
 
AC Milan
"Ik heb gehoord en gelezen over de interesse van Milan in mij en het is een eer dat ze me volgen", zegt Falco tegen Mediaset Premium. "Ik volg het Italiaanse voetbal en weet dat Milan de tweede club van Europa is als het gaat om Champions League-titels. Ik heb bovendien wel iets met Italië en het Italiaanse voetbal. Maar ik ben op dit moment speler van AS Monaco en focus me alleen op mijn land en Monaco."
 
China
Falcao wees de afgelopen jaren drie verschillende aanbiedingen uit China af, maar deze zomer lonkt een vierde aanbod. Ditmaal lijkt de 32-jarige aanvaller wel geïnteresseerd. Monaco zou een grote som verlangen, volgens bepaalde bronnen zelfs tot 60 miljoen euro, en dat doet natuurlijk heel mogelijke bestemmingen afvallen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 817
-: 10
R: 2238
Level 5
+1

Dat noem ik pas een spits. Zou wel een mooie transfer zijn als het lukt.


+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5
+1

Aynen, een super spits. Come to Besiktas!!!!!!! !!!!!


+: 24
-: 0
R: 176
Level 3

Insallah gelir vooral in de cl heb je een killer+: 236
-: 0
R: 977
Level 4

hoef hem niet te zien bij GS, Gomis zal toch gwn blijven. Die gast is in prima vorm en wilt ook met GS de champions league in. Waarvoor heeft hij anders een lang seizoen voor gevochten? Falcao speelt alleen wanneer die zin heeft en dat hebben we wel gemerkt de afgelopen seizoenen..


+: 817
-: 10
R: 2238
Level 5
+1

nadeel van Gomis is dat hij onzichtbaar is tegen grote clubs. Voor Falcao maakt klein of groot niet uit


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Top spits fernando-maicon -falcao waren eerder ook team genoten zou wel een top transfer zijn man hadi ins’Allah gelir.


+: 1448
-: 0
R: 1919
Level 5

Hahahah dat zou mooi zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen