'Falcao gaat Gomis vervangen bij Galatasaray'

afalc
Radamel Falcao lijkt wel oren te hebben naar een transfer naar Galatasaray. De ervaren Colombiaan staat nog onder contract bij AS Monaco, maar heeft zich in de media uitgesproken over een overstap naar een andere club.

Galatasaray
Mocht Bafetimbi Gomis vertrekken naar China dan gaat de Turkse topclub 12 miljoen euro bieden voor de 32-jarige Falcao van AS Monaco. De Colombiaan wil liever bij Galatasaray spelen dan AC Milan omdat de Turkse topclub in de Champions League gaat spelen.
 
AC Milan
"Ik heb gehoord en gelezen over de interesse van Milan in mij en het is een eer dat ze me volgen", zegt Falco tegen Mediaset Premium. "Ik volg het Italiaanse voetbal en weet dat Milan de tweede club van Europa is als het gaat om Champions League-titels. Ik heb bovendien wel iets met Italië en het Italiaanse voetbal. Maar ik ben op dit moment speler van AS Monaco en focus me alleen op mijn land en Monaco."
 
China
Falcao wees de afgelopen jaren drie verschillende aanbiedingen uit China af, maar deze zomer lonkt een vierde aanbod. Ditmaal lijkt de 32-jarige aanvaller wel geïnteresseerd. Monaco zou een grote som verlangen, volgens bepaalde bronnen zelfs tot 60 miljoen euro, en dat doet natuurlijk heel mogelijke bestemmingen afvallen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (16) 


+: 585
-: 0
R: 1277
Level 5
+1

Dat noem ik pas een spits. Zou wel een mooie transfer zijn als het lukt.


+: 4324
-: 0
R: 7445
Level 5
+1

Aynen, een super spits. Come to Besiktas!!!!!!! !!!!!


+: 7
-: 0
R: 69
Level 2

Insallah gelir vooral in de cl heb je een killer+: 98
-: 0
R: 447
Level 3

hoef hem niet te zien bij GS, Gomis zal toch gwn blijven. Die gast is in prima vorm en wilt ook met GS de champions league in. Waarvoor heeft hij anders een lang seizoen voor gevochten? Falcao speelt alleen wanneer die zin heeft en dat hebben we wel gemerkt de afgelopen seizoenen..


+: 585
-: 0
R: 1277
Level 5
+1

nadeel van Gomis is dat hij onzichtbaar is tegen grote clubs. Voor Falcao maakt klein of groot niet uit


+: 518
-: 0
R: 1816
Level 5

Top spits fernando-maicon -falcao waren eerder ook team genoten zou wel een top transfer zijn man hadi ins’Allah gelir.


+: 1446
-: 0
R: 1906
Level 5

Hahahah dat zou mooi zijn.


+: 41
-: 0
R: 368
Level 3

Als Gomis maar een end heen gaat..

Hij heeft dit jaar meer als 6m gepakt. En wat doet die serefsiz. Om een fkn opslag vragen.. [****]sin gitsin utanmaz herif.

Was tegen fbjk totaal onzichtbaar. Begon op t end van t seizoen in elkaar te storten. Bundan sonra bi boka yaramaz zaten.


+: 6462
-: 0
R: 10936
Level 5

Gs dusmani kes lan yavsak. Alleen jij gelooft de Gs media pic.

Gomis speelt met zijn hart. Geeft alles voor de club. Je ziet hem elke wedstrijd strijden en hard werken. Scoort er ff 29 en word de meest scorende buitenlander. Zoveel spelers zijn gekomen en gegaan en niemand kon er even 29 in schieten.

Kijk hoe je over hem praat. Wat een neppe gast ben jij. Beetje respect mag wel kk lijer


+: 6462
-: 0
R: 10936
Level 5

Tegen bjk slecht? Je hoeft niet perse te scoren om goed te spelen. Wat een logica zeg. Hij hield constant de bal vast en was dreigend. Veroorzaakte en rode kaart wat ons het makkelijker maakte.

Hij was gewoon goed tegen bjk. Tegen fb was die redelijk.

In elkaar storten hahahaahaba. 29 goals is weinig..+: 41
-: 0
R: 368
Level 3

Ik zeg nergens dat 29 goals weinig is.. utanmiyonmu hic yalan konusmaktan ?

Het is gewoon een feit dat hij de laatste weken naar de klote ging en nog amper op zn poten kon staan. Zijn gemiste penaltys en kansen in de laatste weken hadden ons zowat de kampioenschap gekost.

29 is niet weinig maar hoeveel ervan heeft ie uit pingels gemaakt ?? Juist ja !

Een Burak Yilmaz bijvoorbeeld die 23 goals in 25 wedstrijden maakt bij het belabberde Trabzon had ook met alle gemak 29 in 33 wedstrijden gemaakt bij dit GS. Helemaal als ie ook nog eens alle pingels zou nemen !

Gomis heb t goed gedaan maar je moet m niet zo ophemelen. Adama gülerler. Iedereen weet dat het een lompe spits is die toevallig een goed seizoen heeft gedraaid tegen de kleintjes.. Daar mag ie Rodriguez zn kontje voor kusse trouwes. De helft van zn goals waren intikkertjes waar Garry alle lof voor verdient..

Van mij mag ie zo snel mogelijk oprotte die utanmaz die opslag vraagt terwijl hij dit jaar 6 heeft gepakt.

Volgend seizoen gaat ie soieso er niks van bakken. Dat kan ik je nu al vertellen..


+: 6462
-: 0
R: 10936
Level 5

Geloof lekker de fbjk media. Daar ben je goed in. Got herif. Amper op zijn benen hoor hem dan hahahbaababab. Burak scoorde zelf ook zat intikkers dus weet niet wat je allemaal lult. Hij heeft maar 3 4 uit pingels gemaakt. Hooguit 5. Dus dat valt echt wel mee.


+: 8
-: 0
R: 34
Level 1
+1

@zirzop
dat is het m juist ibne, wie zegt/gelooft dat Gomis echt om salarisverhogin g vraagt? Komt 1x op deze website als artikel (naast genoeg andere ongeloofwaardig e artikelen)....e n jij slikt m meteen. Het is echt de brandstof voor je Gomis haat he amk


+: 41
-: 0
R: 368
Level 3

Kufursuz konusuyamiyormu sunuz yaw :facpal:

Het heeft op letterlijk elke Turkse sport site gestaan. Zelfs op webaslan. Haal voor een keer je kop uit het zand en kijk om je heen.

Ik ga niet vertellen hoe ik t weet want dan gaan jullie zeggen van jaawoor dit dat krijgen we dat weer. Maar geloof me het is 100% waar !

En als het niet zo was had gomis allang een statement afgegeven op social media dat het leugens zijn en dat ie geen geld wolf is en dat ie bij Gs wil blijven. Yaninada bir aslan fotoraf en dan was t klaar geweest.

Maar dat doet ie dus niet.

Ik laat t aan jullie over waarom ie dat niet doet of heeft gedaan.

Afgesloten !


+: 8
-: 0
R: 34
Level 1
+1

Sana ne als ik amk's uitdeel, focus op wat ik zeg. We zijn turken en jij laat mijn bloed koken elke dag, dus ik moet wel in mate afreageren.


+: 3
-: 0
R: 13
Nieuw

Zovan Falcao gaat spelen bij Gs :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen