'Leipzig en Galatasaray in gesprek om Bruma'

abbi
RB Leipzig heeft de afgelopen zomer Bruma voor 12,5 miljoen euro overgenomen van Galatasaray.

De 23 jarige flankspeler heeft dit seizoen in 40 wedstrijden gespeeld en 7 keer gescoord voor Leipzig. Volgens Sporx is de Duitse club van plan om Bruma te verhuren aan Galatasaray. Fatih Terim ziet een terugkeer voor 1 jaar wel zitten. Voorzitter Mustafa Cengiz ziet dit ook wel zitten en wil graag om de tafel om de mogelijke opties te bespreken.
 
De Portugees heeft bij de Duitse club een contract tot medio 2022 en heeft momenteel een transferwaarde van ruim 12,5 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Bruma is niet haalbaar voor GS.

Weet niet waar TV deze tekst vandaan heeft, maar Bruma is gewoon een belangrijke speler zoniet, een belangrijke wissel in de selectie van Leipzig.

Bruma heeft dit jaar 'excl oefenwedstrijde n' 28 wedstrijden gespeeld + 12'europa,champ ions en beker'


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen