King Sabri keert mogelijk terug naar Galatasaray

sabri
Galatasaray zit met een dilemma.
De Turkse landskampioen speelt het komend seizoen in de groepsfase van de Champions League en moet minimaal 4 spelers selecteren die uit de eigen jeugdafdeling is gekomen. 
 
Er gaan berichten rond dat Sabri Sarioglu, Semih Kaya en Sadık Çiftpınar zijn gevraagd. De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5

En daarom gaan ze oude jeugd spelers terug kopen?

Kan je net zo goed jongens in je eigen jeugd de kans te geven, waarom zou je geld uitgeven aan voetballers zoals: Semih Kaya, Sabri en Sadik Ciftpinar.


+: 6908
-: 10
R: 12463
Level 6

Hahahaha semih wil ik absoluut niet terug zien. Blunder god. Sabri is einde tijdperk. We hebben mariano en linnes al.


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2
+3

Wat een onzin nieuw inderdaad: het word gewoon eigen jeugd spelers. Ik denk

Recep gul of yunus akgün

Atalay babacan

Ozan kabak

Zo, opgelost!+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 24
-: 0
R: 176
Level 3

Laat hem maar komen de kind van het club , hij is bruikbaar en voor op de bank is het geen slechte kan op meerdere posities uit te voeten en als het aan hem ligt komt die gratis spelen , gs kan hem beter voor een jaartje nemen om de financiële middelen op orde te stellen , vond het al jammer dat ze hem wegstuurde laat hem gewoon bij de club of geef een functie zodat niet weg hoeft , hij verdient beter en ook hij is belangrijk geweest voor gs in het verleden met de situatie waarin we zitten komt het goed van pas desnoods ook Sneijder en per wedstrijd premie betalen en geen hoge salaris aanbieden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen