'Cardiff City wil niet betalen en vindt transferdeal Sala niet rechtsgeldig'


asaal
Cardiff City lijkt niet van plan om de transfersom voor de verongelukte spits Emiliano Sala te betalen aan FC Nantes. De Premier League-club zou bij de FIFA willen betogen dat de transfer van de Argentijn ongeldig is.

Verschillende Britse media melden maandag dat het contract van Sala bij Cardiff City afgewezen is door de Premier League omdat het niet aan de regels voldeed. De aanvaller overleed voordat er een nieuwe verbintenis opgesteld kon worden.
 
De club uit Wales zou daarom vinden dat de transferdeal met FC Nantes niet rechtsgeldig is.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5290
-: 0
R: 8242
Level 5

Het is alleen maar normaal dat ze niet willen betalen vind ik. Mensen moeten niet met hun emotie reageren hier op imo.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hebben ze gemeten dan bij welke club hij het dichts bij was toen ie dood ging ?+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Was de handtekening gezet voordat hij overleed? Zo ja, gecmis olsun tenzij er in het contract iets over overlijden staat of minimum aantal wedstrijden spelen


+: 24
-: 0
R: 104
Level 3

zo zie je maar dat een mensen leven bijna niks meer waard is laatste tijd. Er is iemand overleden en zij maken ruzie over geld.

stel dat hij geen transfer had gedaan en overleed bv op een vakantie ofzo, zou dan nantes ook geld vragen aan fifa ofzo?


+: 2664
-: 0
R: 10261
Level 5

Ze verdienen het gewoon om te degraderen! Zij hebben hem zelf aangekondigd als speler van cardiff. Zoiets kondig je niet aan als je geen overstemming had met Nantes. Hij was zelfs naar Engeland gegaan om zijn eigen contract te ondertekenen. Daarna terug naar nantes gegaan om afscheid te nemen van zijn teamgenoten en de rest weet iedereen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen