Mehmet Ekici woedend: 'Niemand heeft mij wat verteld'


akke
De Turkse international Mehmet Ekici heeft boos gereageerd op de mededeling dat hij niet tot de TFF-selectie van Fenerbahce behoort. Hij sprak zich uit tegenover de Turkse pers.

“Voor Fenerbahce heb ik zes maanden lang alleen getraind want ik was nog een speler van Trabzonspor. Ik heb gewacht op mijn transfer. Het is extreem shockerend voor me dat ik niet bij de selectie zit, terwijl de club me niets had verteld. 

"Het bestuur liet me twee dagen voor het sluiten van de transfermarkt om een club te zoeken, maar dat lukte me niet en ik weigerde dat. En vervolgens hoor ik nu dat ik buiten selectie ben gelaten. Dat maakt me woedend, want dit heb ik niet verdiend,” aldus Ekici.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw
+1

Dit is het verschil tussen GS en FB.

Waar Linnes van te voren goed geïnformeerd is en zelfs een salarisverhogin g krijgt wegens de omstandigheden zie je bij FB dat Ekici gewoon hard opzij wordt gezet.

Wat ik wel moet meegeven is dat GS wel heel amateuristisch bezig is geweest om buitenlanders te strikken terwijl je al aan je limiet zit.

Ook wil ik even wat kwijt over Linnes. Wat een man is het ook, nooit gezeurd over speeltijd, altijd 200% gegeven, verdiend het miss zelfs meer dan Nagatomo en Mariano om te spelen en wanneer de club in nood zit doet hij er alles aan om de club te helpen. Zijn liefde voor Turkije en Istanbul is ook groot. Adam gibi adam.


+: 3071
-: 10
R: 8544
Level 5
+1

Linnes van te voren goed geinformeerd? Meen jij deze?
Alle transfers waren last minute, Gs heeft op de laatste dag nog een paar buitenlanders gehaald dus hoezo van te voren..

Serdar Aziz en Eren Derdiyok zeker ook van te voren?+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Het is dat Alper salarisverminde ring had geaccepteerd. Ik persoonlijk had een ander eruit gekicked. Bijvoorbeeld... Ja... er is niemand meer. Tolgay heeft een langer contract. En Ekici is blessuregevoeli g.

Tja... slecht gehandeld maar je moet hard wezen als club.


+: 3071
-: 10
R: 8544
Level 5
+1

Lekker voor deze wannabe vedette..

Kon naar Besiktas in een ruil met Olcay maar deed sjiek, en nu zit ie thuis..


+: 60
-: 0
R: 169
Level 3
+1

Zo gaat het bij S1kebahce memoooo. Babanin dukkani mi sandin. Adamlar s1keyle dunyaya rezil oldular...


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

En dat zegt een Galatasarayli? Schande jou zielige clubje is de enige club met sike

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen