Fenerbahçe oefent tegen Bursaspor


fblogo
Fenerbahçe wil aanstaande zondag in de oefenwedstrijd tegen Bursaspor zijn nieuwe transfers opstellen.
Luiz Gustavo, Adil Rami en Mevlüt Erdinç zullen zondag in de basis beginnen. Trainer Ersun Yanal wil dat Rami en Gustavo voor het duel tegen Alanyaspor klaar zijn en beide spelers opstellen. Beide spelers ogen fysiek in orde te zijn tijdens de trainingen en laten leuke dingen zien. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Winnen is een must. Dan heb je optimale motivatie uit tegen Alanyaspor. Een van de moeilijkste wedstrijden tot week 6. Win je in Alanya dan ben je leider tot week 6 sowieso.

Bursaspor 0-2 Fenerbahce


+: 6
-: 0
R: 10
Nieuw

3/4-0 winst voor fener+: 120
-: 10
R: 470
Level 3

Waarom durft Fener wel tegen een amateur club als bursa en niet tegen basak. Bursa is geen graadmeter. Waarom gaan ze niet elke dag tegen bursa spelen als fener zogenaamd goed is. als ik moet kiezen om oefenwedstrijd te spelen zou ik voor bursa kiezen omdat bursa makkelijke tegenstander is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen