NEC kan stadionhuur niet meer betalen en schakelt FIFA voor Kadioglu-geld


afeeed
NEC heeft een huurachterstand opgelopen voor het Goffertstadion en trainingscomplex De Eendracht.
De gemeente Nijmegen heeft een brief gestuurd waarin de club in gebreke wordt gesteld. Algemeen directeur Wilco van Schaik verklaart ondertussen dat NEC tevergeefs wacht op geld van Fenerbahçe.

Een van de redenen waarom NEC met een betalingsachterstand voor de huur van het Goffertstadion kampt, is dat de Nijmeegse club zelf ook schuldeiser is. Fenerbahçe heeft een deel van de transfersom van Ferdi Kadioglu namelijk nog niet betaald. NEC schakelde al externe hulp in.

"We zijn al maanden bezig met onze juristen, de FIFA en de UEFA om druk op de zaak te zetten", laat algemeen directeur Wilco van Schaik weten. "Tot nu toe is dat nog zonder resultaat. Aangezien het hier om heel veel geld gaat, heeft dit een grote liquidetechnische invloed op onze operatie."

NEC heeft nooit bekendgemaakt hoe hoog de transfersom voor Kadioglu een jaar geleden bedroeg. Naar verluidt ging het om een basisbedrag van één tot anderhalf miljoen euro. Dat bedrag zou NEC sowieso niet in één keer krijgen. "De transfergelden en doorverkoopgelden worden tegenwoordig over vele jaren uitgesmeerd. Als we alle tegoeden waar we nog recht op hebben nu zouden krijgen, zouden we geen problemen hebben. Maar dat komt in de komende jaren," aldus algemeen directeur van Schaik.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

vahvahvah fb anderhalf milyon euroyu odeyemedi ;-)


+: 28
-: 0
R: 63
Level 2

We woude ff fiko nadoen in 250 termijnen betalen+: 6
-: 0
R: 10
Nieuw

Betaal gewoon die resterende bedrag, gustavo gelince hemen 6 mil oduyoz maar die 1,5 terwijl nec het veel harder nodig heeft als marseille


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Stadionhuur niet betalen? Lijkt wel Fraudesaray.. Jammer voor NEC dat er in NL geen Erdogan is die je stadion afbetaalt voor je.


+: 5554
-: 0
R: 8761
Level 5

Jij mag dat niet zeggen


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

Oh shit troll heaven hier, gaat niet over gs he.


+: 292
-: 0
R: 872
Level 4

Dit is leuk, kijken wie betere advocaten heeft NEC of FB... Ik denk dat er hier iets anders speelt. Er is een bedrag overgemaakt voor ferdi, alleen rest er nog restanten van bonussen. De bonussen komen van kracht als een speler 20 wedstrijden of meer heeft gespeeld. NEC denkt dat de 14 minuten afgelopen seizoen telt voor 14 wedstrijden. En de 6 wedstrijden die hij dit seizoen heeft gespeeld...


+: 12
-: 0
R: 31
Level 1

Je moet niet alles geloven wat je leest, hoort of ziet.

Maar als het zo is dan moet Fenerbahçe zich verontschuldige n en gewoon betalen!


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4
+1

Haha eerst bjk met Larin en de volgende soap is begonnen bij fb , de mensen praten over Gs terwijl hun eige clubje weer negatief in het nieuws komt , yaziklar olsun

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen