Waar gaat Hatem Ben Arfa voetballen?


hetaa
Wat zal er nog gebeuren met Hatem Ben Arfa? 

De creatieve middenvelder zit voorlopig zonder club, omdat zijn contract bij Rennes deze zomer is afgelopen. Hij zou nu dicht bij een akkoord met Fiorentina staan.

Ben Arfa is niet meer het talent dat hij vroeger was, maar het zou een enorme stunt zijn voor Europese clubs om hem aan te trekken. De creatieve Fransman zal echter wel een behoorlijk salaris vragen voor zijn diensten.

Er zijn veen geïnteresseerde clubs zoals de Turkse topclub Fenerbahce, maar volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio zou Fiorentina aan het langste eind trekken. Ben Arfa zou een contract kunnen tekenen bij de Italiaanse subtopper.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Niks boeiends.. het gaat over Fiorentina en niet over fb. Wat heeft deze topic hier te zoeken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen