Officieel: Atalanta vult vertrek Skrtel met Simon Kjaer


avizy
Atalanta Bergamo heeft niet veel tijd nodig gehad om een nieuwe verdediger te vinden, nadat Martin Skrtel zijn contract zondag inleverde. 

De Italiaanse club huurt Simon Kjaer dit seizoen, zonder optie tot koop, van Sevilla FC. De 30-jarige Deen speelde eerder in de Serie A voor Palermo en AS Roma. De 89-voudig international verruilde Fenerbahçe medio 2017, voor 12,5 miljoen euro, voor Sevilla.

Skrtel maakte deze zomer transfervrij de overstap naar Atalanta, maar hield het na twintig dagen alweer voor gezien bij de equipe uit Bergamo omdat hij zich fysiek niet sterk genoeg voelde.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 47
-: 100
R: 35
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Bizim len dalga geciyorlar aqqq

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen