Officieel: Luiz Gustavo tekent 4-jarig contract bij Fenerbahçe


luizgustafofboff6
Fenerbahçe heeft aan de KAP-aandelenmarkt gemeld dat ze Luiz Gustavo hebben overgenomen van Olympique Marseille. Luiz Gustavo heeft een 4-jarig contract getekend bij de Turkse topclub. Luiz Gustavo kost Fenerbahçe 6 miljoen euro aan transfersom.

Gustavo Fenerbahçemizde

Kulübümüz, Marsilya’dan Luiz Gustavo Dias ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Oyuncumuz Gustavo’ya çubuklu formamızla başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fotoğraflar: Burak Saltık

"Profesyonel futbolcu Luiz Gustavo Dias'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille SASP kulübüne transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir.  FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (23) 


+: 5554
-: 0
R: 8761
Level 5
+1

We zullen zien hoe die uitpakt. Ik hoop goed en heb er ook wel vertrouwen in. Zijn salaris blijkt 2.7 miljoen + bonussen te zijn. En laten we eerlijk zijn... Het is een dikke upgrade op Tolga. Ik hoop dat dit niet Jailson zijn development gaat belemmeren, want hij is basically een jongere Gustavo. Zoveel opties voor op 't middenveld. Ben benieuwd wat we gaan doen tegen Alanya, die erg sterk speelt op 't moment.

Süper Lig heeft in ieder geval weer wat namen binnen lol


+: 468
-: 10
R: 713
Level 4
+2

6 mil aan transfersom exl salaris en bonussen, zijn ze helemaal bedonderd daar bij FB.+: 11391
-: 0
R: 11576
Level 5
+3

YUH BE! 4 jarig contract ogaah beh. Hopelijk betalen die arabieren fortuin.


+: 8
-: 0
R: 48
Level 1

Wishful thinking...

Heeft in een interview aangegeven tot zijn 35/36e in Europa te willen blijven om daarna nog 1 a 2 jaar in Brazilië te voetballen, dit contract lijkt dat te bevestigen.


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5

Solbek istiyoruz!


+: 5554
-: 0
R: 8761
Level 5

Aciklancak InsAllah+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5

InshaaAllah be renktas, solbek gelsinde bitsin su transfer dönemi. Dusunsene Kolarov geliyormus.


+: 226
-: 0
R: 340
Level 3
+1

4-jarig contract en 6 miljoen transfersom aan een 32-jarige speler. Ik zeg niks. Beetje leuk om te zien alleen na al die boekhouders die ons bekritiseerde.

Overigens vind ik het heel vies dat ze na zo een grote SMS-actie nog steeds geen salaris delen op de KAP. Mensen verdienen te weten waar hun geld voor wordt gebruikt.


+: 5554
-: 0
R: 8761
Level 5

Je zegt dit wel, maar jullie doen alsof elke club in de wereld dit wel doet en Fenerbahce op de hand te tellen is met een paar andere clubs die dit niet doen...


+: 120
-: 10
R: 470
Level 3

Kolarov is veel te oud man, haal wendell die is potentiël.+: 60
-: 0
R: 170
Level 3
+2

32 jaar en 4 jaar contract? Lachwekkend..


+: 3
-: 0
R: 27
Level 1
+1

Hoeveel betalen jullie voor falcao???? Gaan ze ons hier dingen wijs maken


+: 4
-: 0
R: 22
Level 1
TFF

Je vergelijkt een voormalig beste spits ter wereld met een 11 in een dozijn speler. Je weet zelf ook heus wel dat 4 jaar lang 3 mil euro en bijna 7 mil transfervergoed ing teveel is voor deze 32 jarige waterdrager. Ik begrijp sowieso niet waarom je zoveel geld spendeert aan nog een middenvelder.


+: 8
-: 0
R: 48
Level 1

11 in een dozijn is ook wat overdreven, Gustavo kan echt wel wat. Het is meer dat er al genoeg middenvelders rondlopen terwijl er op meerdere posities versterking nodig is.

Dat hij dit bedrag op deze leeftijd niet waard is en zeker voor een club met financieel beperkte mogelijkheden staat vast, maar dat vind ik van Falcao ook. Hij mag dan 7(?) jaar geleden als beste spits verkozen zijn, hij heeft ook gewoon hopeloos gefaald in Engeland. Het verschil is echter dat Galatasaray wel degelijk een spits nodig had, waardoor deze transfer nog te rechtvaardigen is.


+: 4
-: 0
R: 22
Level 1
TFF

@Mohammad

Kan jij mij eens vertellen wat gustavo allemaal heeft klaargespeeld tot nu toe? Ik zie geen reden waarom je op zijn plek niet voor een goedkoper alternatief kan gaan. Een speler als falcao is zeker zijn geld waard. Met zo een naam in het veld maak je ten eerste je tegenstander goed bang en is zeker goed voor het algehele moreel van je team. Buiten dat zie je zelf hoeveel media aandacht zo een speler trekt.

Al met al vind ik galatasaray dit transferperiode zeker als winnaar. Zeer goede zaken gedaan.+: 8
-: 0
R: 48
Level 1

Serieus? Luiz Gustavo is jarenlang een gewaardeerde kracht bij zowel Bayern Munich als Seleção geweest. Jaren geleden? Ja, jaren geleden. Maar dit geldt precies ook voor Falcao.

Of Falcao zijn geld waard is moet echt nog gaan blijken. Je leeft echt in het verleden en alleen spelers die dit ook doen zullen bang voor Falcao zijn. Pak zijn statistieken erbij zou ik zeggen, die gaan letterlijk elk seizoen achteruit. Ik ben geen Turk dus ik zie weinig van die media aandacht.... Behalve dan de 25.000 fans die hem op hebben gewacht.

Een goedkoper alternatief voor Luiz Gustavo? Het is juist dat er helemaal geen alternatief nodig was, dat alternatief speelt er namelijk al.

Laat er geen misverstand over verstaan, ik vind Falcao een betere (minder slechte) transfer dan Luiz Gustavo. Voornamelijk ook omdat Galatasaray een spits nodig had, maar Gustavo is echt geen 11 in een dozijn voetballer. Daarmee doe je hem serieus veel te kort.


+: 4
-: 0
R: 22
Level 1
TFF

Dat de transfer van falcao op zowat elk voorpagina wordt uitgelicht spreekt voor zich neem ik aan. Als ik aangeef dat iemand voormalig beste spits ter wereld is geweest leef ik waarschijnlijk niet in het verleden. Ga me niet wijsmaken dat gustavo destijds onvervangbaar was bij bayern en de selecao. Wanneer hij geblesseerd was hoorde je niemand er verder meer over integenstelling tot een kanté of een casemiro. Al met al leuk om gustavo erbij te hebben maar zeker niet voor dit bedrag en met de huisige spelers die fb tot zijn beschikking heeft, dus zeker een floptransfer tov van falcao.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+3

4 jarig contract voor een 33 jarige met een megasalaris en ook nog eens 6 mil transfersom..

Wanneer gaan die Toerkoes het es leren


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Jailson:Am i a joke to you? :facpal:+: 2723
-: 0
R: 3437
Level 5
+3

Wat slecht gehandeld zeg, we lijken het GS bestuur wel, die hebben belachelijk veel geld uitgegeven en domme contracten uitgedeeld, maar wij kunnen er ook veel van.


+: 1932
-: 0
R: 4592
Level 5
+3

Dan maar massaal zeiken over Galatasaray en Falcao, kom je met zo een kneus binnen hahaha.

Baskanindan tut futbolcusuna kadar ordan taraftarlarına kadar hepsi yavşak.


+: 60
-: 0
R: 170
Level 3
+1

Bize matematikca hesap kitablan vag soyle vag boyle diyorlar, sonrada kendi klubleri boyle mal mal paralar dagitiyorlar. Neymis siz Falcao'ya boyle para verdiniz. Ulan Falcao'nun ismi bile sizin verdiginiz ucretten pahali giyarlar. Gidin klubunuze kizin gelip burda artistlik yapiyonuz.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen