Bijna Officieel: Fenerbahçe akkoord met Gustavo en transfervrije spits Mevlüt Erdinç


aguusy
Fenerbahce blijft erg actief op de transfermarkt. 

De “Gele Kanaries” hebben Luis Gustavo zo goed als binnen en ook binnenhalen van de transfervrije spits Mevlut Erdinc staat zo goed als vast.  De Franse krant  L “Equipe verzekert dat Fenerbahce een definitieve deal met Olimpique Marseille over Gustavo in zicht hebben. Het gat tussen vraag en aanbod bleek de afgelopen dagen al niet groot te zijn. De middenvelder moest negen miljoen euro kosten. Volgens het eerder genoemde medium is er een akkoord bereikt voor zes miljoen euro. Er zou wel al een persoonlijk akkoord zijn met de Braziliaan, die kan rekenen op 'een stevig contract'.

Daarnaast heeft Fenerbahçe de transfer van Mevlut Erdinc afgerond. De 32-jarige spits is transfervrije en gaat volgens de Turkse pers vandaag nog een contract tekenen bij Fenerbahçe. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 487
-: 0
R: 1073
Level 5

liever een talent dan mevlut lol


+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

Waarom zou je geld uitgeven aan een jonge betere spits? We spelen geen europees voetbal! En mevlüt is een goede backup voor muriq. Als je kijkt wat hij vorig jaar bij antalya heeft klaar gemaakt met 14 goals.. is dat zo slecht nog niet. Kijk terug naar de tijden toen we spelers als Mamadou Niang en Daniel Güïza hadden wie was hun backup... Juist ja semih en ondanks zijn inval beurten bleed die scoren+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen