Monchi: "Wij hebben contact gehad met Fenerbahçe"


akjer
Sevilla Sportief directeur Monchi heeft tegenover de Italiaanse pers verklaard dat Fenerbahce enkele weken terug contact heeft gehad om Simon Kjaer.

“Wij hebben enkele aanbiedingen gehad om Simon Kjaer. Het klopt dat zijn oude club Fenerbahce ook contact heeft gehad met ons. Het was drie weken geleden dat we voor het laatst contact hadden en nu hebben we 15 dagen niets gehoord van Fenerbahce.

“Kjaer is een speler van ons en we haasten ons niet. Wij hebben nog genoeg tijd want de transferperiode duurt nog lang. We proberen elke speler te verkopen met winst en willen zo min mogelijk verlies draaien met spelers,” aldus Monchi.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen