'Fenerbahçe en Real Madrid bereiken akkoord om spits Mariano'


amaria
Mariano Díaz verkaste in het seizoen 2017/2018 voor acht miljoen euro van Real Madrid naar Olympique Lyon, vooral omdat hij bij de Spaanse grootmacht weinig zicht had op speelminuten.

Díaz had bij Lyon 38 wedstrijden gespeeld, waarin hij 18 keer het net had gevonden. Veel clubs stonden in de rij voor de Dominicaanse speler. De aanvaller keerde in het seizoen 2018/2019 naar de Koninklijke terug. Real Madrid betaalde 21 miljoen euro om hem terug te kopen.

Echter meldt Football Espana dat Diaz mag uitkijken naar een nieuwe club. Dit seizoen kwam hij niet verder dan 3 doelpunten uit 13 wedstrijden bij Real. De Spaanse sportkrant meldt dat Fenerbahce de 25-jarige Diaz wil huren met optie tot koop. 

Volgens de eerder genoemde medium is er zelfs een akkoord bereikt tussen beide partijen. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 2818
-: 10
R: 8172
Level 5

Mooi verhaal

Onzin natuurlijk


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Als hij zijn draai terug vind kan hij veel bereiken.....+: 652
-: 0
R: 1366
Level 5

Zou hem wel graag zien komen spelers die veel scoren in de ligue 1 doen het vaak goed in Turkije.
18 goals is niet verkeerd daar.

Maar de kans dat hij komt is wel heel klein. We spelen niet eens EL. En dan ook nog met optie tot koop? Lijkt me niet heel erg geloofwaardig.


+: 188
-: 0
R: 797
Level 4

Kan makkelijk mee bij een europese club. Ik zie hem niet naar fb komen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen