Corsi: 'Transfer Elmas voor 99% rond'


eelmez
Eljif Elmas komt Napoli in de zomertransfer versterken. Dat zegt manager Leonardo Corsi in gesprek met Sky Italia.

Het was al bekend dat de club in onderhandeling was met het Turkse Fenerbahce over de overgang en het is dus nu zo goed als rond. Napoli wacht alleen nog op de ondertekende papieren volgens Corsi en dan is Elmas per direct speler van Napoli. 

“De transfer van Elmas naar Napoli is 99% rond. Veel clubs toonden interesse, maar hij koos voor Napoli. De Italianen gaan 15 miljoen euro plus 3 miljoen euro aan bonussen betalen. Napoli heeft een talent binnen, ik feliciteer ze,” aldus Corsi.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5528
-: 0
R: 8686
Level 5
+1

Ze hadden Dorukhan moeten nemen voor 25 miljoen en 30% doorverkoopperc entage.


+: 372
-: 0
R: 635
Level 4

Iedereen zal het komend seizoen gaan zien wat voor een speler dit is. Bij een team als Napoli zullen wij zijn echte kwaliteiten kunnen zien. Jammer dat hij vertrekt maar deze transfer zal weer budget creëeren.


Off:
Wie weet wanneer de nieuwe tenues van Fenerbahce gelanceerd zullen worden?+: 5528
-: 0
R: 8686
Level 5

19 Juli dacht ik


+: 372
-: 0
R: 635
Level 4
+1

Ohh jammer, ben tot de 18e in Turkije daarom.

Bedankt broeder.


+: 114
-: 0
R: 318
Level 3

ik kan ze wel halen ik ga de 27ste


+: 2723
-: 0
R: 3437
Level 5

Goed dat we hem wegdoen. Leuke spelertje, maar ook een beetje gehypt omdat hij nog jong was. Dankzij die hype snel wegdoen voordat zijn waarde nog meer daalt zoals dat het geval is met al onze spelers. Nu nog Alper Potuk zien te lozen met zijn dikke salaris van boven de 2 miljoen.+: 412
-: 0
R: 678
Level 4
MSB

Deze jongen maakt over een paar jaar een transfer van minimaal 40 miljoen naar een Europese topper. Just saying.


+: 2
-: 0
R: 34
Level 1

Helemaal mee eens

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen