Bijna officieel: Yevhen Konoplyanka naar Fenerbahçe


sondakikafb
De transfer van Yevhen Konoplyanka naar Fenerbahçe zit in de afrondende fase.
Fali Ramadani, de zaakwaarnemer van Yevhen Konoplyanka is gearriveerd in Istanbul en heeft inmiddels een gesprek gevoerd met voorzitter Ali Koç. Volgens de Duitse Sport 1 hebben alle partijen een akkoord bereikt en kan de transfer op elk moment bekend worden gemaakt. Fenerbahçe gaat 2,5 miljoen euro voor de transfersom van Yevhen Konoplyanka betalen aan Schalke 04. De 28-jarige vleugelspeler krijgt zelf 2 miljoen euro per jaar. Meer info volgt. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 116
-: 10
R: 465
Level 3

Gelirse cok iyi olur.


+: 1875
-: 0
R: 4150
Level 5
+2

Konop, Garry, Moses en Turuc? Op de flanken. Na jaren heeft Fenerbahce snelle en goeie rotatie spelers voor op de flanken.+: 116
-: 10
R: 465
Level 3

Bro garry en turuc hoeft niet te komen, je kunt daar voor nani halen toch ?


+: 1875
-: 0
R: 4150
Level 5

Ik heb liever Garry en Turuc, allebei zijn jonger en goedkoper.


+: 659
-: 0
R: 1381
Level 5

Nani is echt wel de skeerste speler ooit bij Fener. Hij is een van de redenen dat we in deze shit zooi zitten. Als hij niet zo gierig was en de bal eens zou afleggen op RVP toen waren wij dat jaar gewoon kampioen geworden. Maar RVP kreeg meer loon en was geen portugees dus kreeg hij de bal niet.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dus ze willen Garry, Moses en Konoplyanka voor 2 posities? De Turkse overheid kan de schulden herfinancieren, ze kunnen de schulden zelfs op zich nemen maar zolang de mentaliteit bij de clubs niet verandert heb je over 5 jaar weer dezelfde situatie waarin de topclubs jaarlijks miljoenen aan rente betalen. Als ze willen dat het zin heeft, steken ze direct een stokje voor al die dure transfers die de clubs willen afronden.+: 659
-: 0
R: 1381
Level 5
+1

Moses kende zijn beste jaar als een RVV. Wellicht gaat hij ook bij ons op die positie spelen. Ik hoop niet dat Konoplyanka komt. Heeft maar 1 redelijk jaar gehad bij Dnipro verder niets gepresteerd..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En voor die posities hebben jullie toch al Dirar en Isla?


+: 40
-: 0
R: 221
Level 3
T32

Helemaal mee eens. Ik vind alleen Trabzon goed bezig.


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5
+1

De voorzitter van trabzon geeft mij oude fiko vibes. Toen hij transparant en eerlijk was! En zijn beloftes en woorden iets betekende.

Tot nu toe hebben zij de beste transfers gedaan door jonge Turken te halen! Iets wat besiktas ook kan en zou moeten doen! Er zijn genoeg spelers in de 2de divisie die goed genoeg zijn voor de super lig!

Adamlar bir kac seneye sampiyon olur! Als ze natuurlijk zo blijven doorgaan.+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Ze laten Trabzon geen kampioen worden vriend

Dat wordt niet op het veld beslist anders hadden wij nu al 5 sterren


+: 2723
-: 0
R: 3437
Level 5

Garry is al bij Fener. We hebben nu al betere spelers dan vorige seizoen. Hopelijk floppen ze dit keer niet. Fener gaat voor garantie en wilt alleen maar bekenden in de Super Lig halen. Waarschijnlijk komt Badou ook nog ons middenveld versterken als Eljif vertrekt. Wel een wanhopige transferstrateg ie, maarja als we maar die 4e ster pakken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen