'Hasan Ali voor 5 miljoen euro naar de Premier League na persoonlijk akkoord'


ahaasp
Hasan Ali Kaldirim gaat Fenerbahce mogelijk inruilen voor West Ham United.

Engelse kranten melden dat de 29-jarige linksback nadrukkelijk op de radar staat van de club uit Londen. Naar verluidt moet de Turkse international voor ongeveer vijf miljoen euro de overstap naar de Premier League-club maken. De beide partijen hebben een principeakkoord bereikt.

Afgelopen winter werd er al gesproken over een mogelijke transfer van Hasan Ali in de Premier League. Destijds viel de deal in het water, maar mogelijk gaat de Turk deze zomer wel een transfer realiseren. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dan moeten ze snel zijn, want de transferperiode voor Engelse clubs eindigt op 31 juli. En dit roepen ze nu al bijna een maandje.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen