'Fenerbahçe legt Kayserispor spelersruil voor, ruil tussen Alper Potuk, Yasir Subasi en Turuc plus 3,5 miljoen in de maak?'


aturso
Fenerbahce en Kayserispor hebben grote plannen.
De Turkse topclub wil Alper Potuk en Yasir Subasi ruilen tegen Deniz Turuc. Naast de transfer wil de topclub ook nog een geldbedrag neerleggen voor Deniz Turuc.

Volgens diverse Turkse media zou Kayserispor 10 miljoen euro vragen voor Deniz Turuc en dat is voor Fenerbahce teveel geld. Met deze constructie hoopt Fenerbahce Kayserispor te kunnen verleiden de transfersom naar beneden te halen. Hoe Kayserispor hier tegenover staat, is niet bekend. 

Volgens laatste berichten zou Kayserispor het bedrag van 3,5 miljoen euro plus twee spelers accpeteren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 8
-: 0
R: 48
Level 1

10 miljoen... rofl

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen