'Fenerbahçe weigert te onderhandelen met Napoli'


eeelm
Fenerbahce is met Napoli en Atletico  Madird in gesprek over de transfer van Eljf Elmas. Dat meldt de Italiaanse media vandaag.

Volgens de media hebben sportief directeur Damien Comolli en Fenerbahce voorzitter Ali Koc gesprekken gevoerd met de clubleiding van beide clubs over een overgang van het Macedonische talent. 

Fenerbahce eist 18 miljoen euro(15 miljoen euro contant plus 3 miljoen euro aan bonussen) voor Elmas, maar de Italiaanse club Napoli heeft gisteren een bod gedaan van 10 miljoen euro.

De Turkse topclub weigert verder te onderhandelen met Napoli en eist 18 miljoen euro. Het is nog de vraag of Napoli met een tweede bod gaat komen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1863
-: 0
R: 4118
Level 5

Ik zou gewoon hard to get spelen en eerst 25 miljoen euro vragen, en dan voor een bedrag 20+ miljoen euro verkopen.


+: 723
-: 20
R: 1568
Level 5

25 is nog relatief goedkoop, ze moeten gewoon durven en 30 vragen. Als niemand dat wil betalen, prima. Hij hoeft niet verkocht te worden hij is ook gelijk de beste speler van Fener.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen