'Fenerbahçe in gesprek met Real Madrid om Mariano Diaz'


adiaze

Mariano Díaz verkaste in het seizoen 2017/2018 voor acht miljoen euro van Real Madrid naar Olympique Lyon, vooral omdat hij bij de Spaanse grootmacht weinig zicht had op speelminuten.


Díaz had bij Lyon 38 wedstrijden gespeeld, waarin hij 18 keer het net had gevonden. Veel clubs stonden in de rij voor de Dominicaanse speler. De aanvaller keerde in het seizoen 2018/2019 naar de Koninklijke terug. Real Madrid betaalde 21 miljoen euro om hem terug te kopen.

Echter meldt Football Espana dat Diaz mag uitkijken naar een nieuwe club. Dit seizoen kwam hij niet verder dan 3 doelpunten uit 13 wedstrijden bij Real. De Spaanse sportkrant meldt dat Fenerbahce 25-jarige Diaz wil huren met optie tot koop.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 25
-: 0
R: 98
Level 2

Dit zie ik dus echt niet gebeuren, staan echt wel veel clubs open om hem te Huren.


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Ik ben al een lange tijd gecharmeerd van deze spits. Jammer dat zijn transfer terug naar madrid niet werkte.+: 1568
-: 0
R: 3429
Level 5

Doe maar liever een ongekende spits uit Afrika.

Off-topic: Hazard is bij Real Madrid. Wat een klasse speler, hij gaat fenomenaal zijn bij Real Madrid. Hij is een all-around spelers maar met bijzondere goede dribbling (dribbling is bijna even goed als die van Messi).


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

@polyglot bijna even goed als die van Messi? Zijn dribble komt niet eens in de buurt van Messi. Niemand kan vergeleken worden met Messi. Groetjes GorkemO (oc error geeft mij zomaar een ban en messi10 niet....) slecte kut trage site die niet eens 100% werkt wn het is all 12 jaar de zelfde verhaal en nog steeds vernieuwt ie zijn website niet man man man.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen