Atletico Madrid in Istanbul voor onderhandelingen met Fenerbahçe


almend
Spaanse topclub Atletico Madrid komt voor het weekend naar Istanbul om Eljf Elmas. Dit melden Turkse kranten en Sporx vandaag.

De Spanjaarden willen Eljf Elmas overnemen van Fenerbahce en zijn bereidt om miljoenen neer te leggen voor het 19-jarige talent. De Turkse topclub wil Elmas niet onder de 15 miljoen euro verkopen. Atletico zou al een bod van 14 miljoen euro hebben gedaan om het talent over te nemen.

Elmas zou ook een bod hebben ontvangen van AC Milan en Arsenal.

Later meer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 711
-: 20
R: 1558
Level 5

En az 20 milyon.


+: 31
-: 0
R: 153
Level 3

25mil of 20mil en een speler+: 1542
-: 0
R: 3359
Level 5

Realistisch is gewoon 15mil en 20% percentage bij doorverkoop. Daarnaast nog hier en daar bonussen zodat kan oplopen. Hij is onze redder in nood, Elmasim benim.


+: 18
-: 0
R: 44
Level 1

Elmas gaat voor 18 mil naar inter

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen