Voorzitter Fenerbahçe: “Het besluit van UEFA zal onze selectie gaan bepalen”


alikoc
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Op het gebied van voetbal waren wij echt niet succesvol. Met de zeges die wij in de laatste speelweken hebben behaald zijn wij toch als zesde geëindigd. Fenerbahçe speelt in elke competitie om het kampioenschap. Dit seizoen is het helaas niet gelukt. Daarom zijn wij vroeg begonnen met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Binnenkort gaan wij de ontwikkelingen met jullie delen. Ondanks dat UEFA een zaak tegen ons heeft gestart, hebben wij duidelijk aan UEFA laten zien dat het financieel stukken beter gaat met Fenerbahçe. Met diverse projecten zoals Fener Ol, sponsorcontracten, herfinanciering van de schulden van de Turkse clubs door de overheid hebben wij aan UEFA laten zien dat wij op de goede weg zitten. Wij wachten dus op een definitief besluit van de UEFA en op basis daarvan zullen wij onze selectie gaan opbouwen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1854
-: 0
R: 4111
Level 5

Dan gaan ze dus tot het einde van de maand wachten, en dan pas de selectie opbouwen.

Aan de ene kant begrijpelijk, want je weet niet wat het besluit gaat zijn. Aan de andere kant beginnen ze dan best laat aan de transfers, dan weet je niet of ze op tijd gaan zijn voor het kamp.

InshaaAllah olumlu haberler okuruz.


+: 94
-: 0
R: 300
Level 3

hopelijk is het gewoon een milde straf zoals 2 mil boete ofzo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen