Agent Gomis en Damien Comolli in gesprek


gomms
Bafetimbe Gomis werd in Turkse media gelinkt aan Fenerbahce, maar volgens zaakwaarnemer Patrick Mendy is er nog geen contact geweest over een mogelijke transfer van Gomis naar Fenerbahce. Mendy zei dit in gesprek met SabahSpor.

Volgens een aantal Turkse media staat de ex-aanvaller van Galatasaray op de transferlijst van Fenerbahce. Gomis zou in de toekomst echter nog altijd graag een keer in Turkije willen voetballen.

Mendy maakte een aantal weken geleden het volgende bekend
“Mocht Fenerbahce Gomis willen. Dan horen ze geen contact te zoeken met Gomis, maar met zijn manager. En zijn manager ben ik! Momenteel heb ik geen contact gehad met Fenerbahce en er is geen gesprek geweest. Gomis heeft nog een 2-jarige contract bij Al-Hilal. Mocht zijn club hem willen verkopen dan kunnen we rond de tafel gaan met Fenerbahce,” aldus Mendy.

Sporx meldt donderdagmiddag dat Gomis aan zijn zaakwaarnemer duidelijk heeft gemaakt dat hij weer in Istanbul wil voetballen. Menday zou gelijk contact hebben gehad met Fenerbahce-sportief directeur Damien Comolli om een eventuele transfer te bespreken. Meer info volgt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen