Atlético en Internazionale strijden om middenvelder van 15 miljoen


akmez
Eljf Elmas kent bij Fenerbahce een rampzalig seizoen. Ondanks dat heeft hij over interesse van Inter en Atletico Madrid niet te klagen.

Atlético Madrid en Internazionale hebben bij Fenerbahce al aangeklopt voor Elmas, wiens waarde geschat wordt op ruim 15 miljoen euro. Volgens het bericht van Sporx hebben beide clubs 15 miljoen euro geboden voor Elmas.

Sporx schrijft dat club Atlético Madrid geïnteresseerd is. Ze zouden concurrentie hebben van Internazionale. De Madrilenen lijken in de strijd op pole position te liggen, maar Inter heeft een ijzer in het vuur.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen